به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،کیوان خاصی رییس گروه بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به ریشه کن شدن فلج اطفال در کشور، گفت : حفظ دستاوردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال در کشور از اهمیت خاصی برخوردار است و براساس توصیههای سازمان بهداشت جهانی برای به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش مجدد ویروس وحشی "پولیو" (ویروس بیماری فلج اطفال)، ضرورت دارد عملیات سالانه ایمن سازی تکمیلی در دو نوبت انجام شود.
وی گفت : به همین خاطر نوبت اول این طرح هفتم تا نهم اردیبهشت ماه امسال در سراسر کشور در دستور کار قرار گرفت که در این مرحله طرح حدود دو هزار کودک در استان علیه بیماری فلج اطفال واکسینه شدند.
وی افزود: نوبت دوم واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال کودکان زیر پنج سال در مناطق پر خطر استان نیز همزمان با استانهای غیر گرمسیری سراسر کشور از ۱۹ خرداد ماه امسال بصورت خانه به خانه آغاز شد که امروز (۲۲ خرداد) این عملیات که با مشارکت ۱۰۰ تیم مجرب از کارکنان بهداشتی و درمانی در کانونهای پر خطر استان شامل مناطق مرزی، عشایر کوچ رو و روستاهای فاقد خانه بهداشت بصورت خانه به خانه انجام میشود، به پایان میرسد.
خاصی یادآور شد: البته طی روزهای آینده کار لکه گیری برای اطمینان از پوشش ۱۰۰ درصدی و بهبود انجام کار صورت میگیرد و در این مرحله از طرح هم مجددا دو هزار کودک زیرپنج سال علیه بیماری فلج اطفال واکسینه میشوند.
وی در ادامه با بیان اینکه دو دهه گذشته هیچ موردی از فلج اطفال در کشور گزارش نشده گفت: تداوم وضعیت عاری از "پولیو" در کشور حاکی از تلاش مستمر و مدیریت کارآمد دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و همکاری موثر مردم حوزه دارد که امیدواریم با ادامه طرحهای اینچنینی این وضعیت همچنان استمرار داشته باشد .
انتهای پیام/د