به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین بختیاری، معاون تجاریسازی پارکها و مراکز رشد جهاددانشگاهی با بیان اینکه ۲۵ درصد شرکتهای دانش بنیان جهاددانشگاهی در حوزه سلامت فعالیت میکنند، گفت: در حال حاضر جهاددانشگاهی مدیریت ۷ مرکز رشد فناوری کشور در حوزه سلامت را بر عهده دارد که یکی از این مراکز در حوزه زیست فناوری، سه مرکز به صورت عمومی و سه مرکز در حوزه گیاهان دارویی فعالیت دارند.
وی افزود: جهاددانشگاهی در قالب ۳ پارک علم و فناوری و ۲۴ مرکز رشد از ۶۰۰ شرکت برای تبدیل ایده به محصول حمایت میکند که از این تعداد ۱۵ درصد در حوزه سلامت فعالیت دارند.
معاون تجاری سازی پارکها و مراکز رشد جهاددانشگاهی، مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل را جزء مراکز فعال عنوان کرد و گفت: جهاددانشگاهی با توجه به پتانسیلهای خود توانسته تلاشهای خوبی در حوزه گیاهان دارویی داشته باشد و فضای خوبی برای توسعه این حوزه فناوری ایجاد کند.
بختیاری با بیان اینکه توسعه مراکز رشد جهاددانشگاهی با هدف افزایش توان علمی دانشآموختگان انجام میگیرد، اضافه کرد: در راستای توسعه مراکز رشد فناوری، فعالیتهای خوبی در جهاددانشگاهی شروع و برنامههای خوبی تدوین و پژوهشکده گیاهان دارویی که یکی از بزرگترین پژوهشکدههای این حوزه در منطقه میباشد با این مراکز شده است.
وی افزود: مراکز رشد تابع آن نیز توسط جهاددانشگاهی در کشور راهاندازی شده تا در این زمینه محصولات خوبی تولید کنند و با این برنامهها به یک دید تخصصی دست یابیم و درصدد هستیم با توسعه شبکه گسترده علمی، توان صادراتی را نیز ارتقا دهیم.
معاون تجاری سازی پارکها و مراکز رشد جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه شرکتهایی که در حوزه سلامت فعال هستند از دانش بیشتری برخوردار و سطح علمی بالایی دارند، ادامه داد: در حوزه سلامت دانش بسیاری نهفته است و تبدیل یک فناوری به محصول علاوه بر آن هزینه به زمان طولانیتری نیاز دارد.
انتهای پیام/ح