به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، قراییان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، گل محمدی را از محصولات مقرون به صرفه، کم آب بر، مقاوم در برابر تغییرات آب و هوایی و اقتصادی بخصوص برای روستاییان برشمرد و گفت: توسعه کشت گل محمدی از جمله رویکردهای اصلی طرح ملی گیاهان دارویی هم هست.
به گفته وی، امسال ۳۰ هکتار به سطح زیر کشت گل محمدی استان سمنان افزوده شده که نتایج اقتصادی خوبی را هم به همراه داشته است
مدیر باغبانی سازمان چهاد کشاورزی استان سمنان گفت: کشت محمدی با توزیع نهال یارانه دار و توسعه کشت بافتی با توزیع ۴۹ هزار بوته گل محمدی، پرداخت کمک هزینه کشت به میزان یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برای هر هکتار و تسهیلات سامانه سیتا با سود ۷ تا ۹ درصد در شهرستان شاهرود، میامی، دامغان و مهدیشهر گسترش یافته است.
محصول گل محمدی استان سمنان علاوه بر گلاب گیری به روشهای خانگی و صنعتی و خشک کردن برای اسانس گیری که ارزش افزوده بیش از ۵۰ درصدی دارد هم بکار میرود.
هر لیتر اسانس گل محمدی که بیشتر در صنایع دارویی و عطر سازی بکار میرود ۶ هزار دلار قیمت دارد و به کشورهای اروپایی آسیایی و خاورمیانه صادر میشود.
انتهای پیام /گ