به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، امیرحسین خرمشاهی تهیه کننده «یه روز تازه» یکی از شاخصههای مهم برنامه ۱۲۰ دقیقهای را استودیو گریزیِ بخشها و تنوع آیتمهای تولیدی و زنده عنوان کرد و اظهار کرد: علیرغم پخش برنامه از اسفندماه گذشته در شبکه تهران، هدف ما از تهیه و تولید روزنامه تصویری «یه روز تازه» محدود به جغرافیای استان تهران نبود، بلکه به تصویر کشیدن مردمان نجیب و سخت کوش در جای جای کشورمان ایران است که رضا محمد نیا کارگردان و مستند ساز تمام سفرنامههای «یه روز تازه» را تولید و همراهی میکند.
خرمشاهی با اشاره به نامِ روزنامه تصویری «یه روز تازه» گفت: «خبر» بخش اساسی و کلیدی برنامه است که تلاش شده در گروه سردبیری که جان مایه برنامه را شکل میدهند، تمامی حوزهها که فضای مجازی را نیز در بر میگیرد در راستای ارتقاء سواد رسانهای با آیتمهای جذاب و مختلف به نحوی پوشش دهد که بینندگان را در اولین ساعت شروع روز تا پایان برنامه همراه نگاه دارد.
وی به معرفی بخش «زبان فارسی» پرداخت که به تازگی به آیتمهای برنامه اضافه شده و اظهار داشت: به منظور پاسداشت زبان فارسی، تصمیم گرفتیم این بخش را به صورت جدیتر با حضور مهدی صالحی دبیر انجمن ویراستاران و درست نویسان ایران در «یه روز تازه» دنبال کنیم.
خرمشاهی «صبحانه در طبیعت» را یکی دیگر از آیتمهای این برنامه عنوان کرد و گفت: این بخش با اجرای حامد توسلی «آقای صبحانه ایران» ما را به اقصی نقاط ایران میبرد تا سفرههای سنتی صبحانه اقوام ایرانی را معرفی کند.
وی با بیان اینکه «بخش محیط زیست با عنوان هشتگ طبیعت یار ارائه میشود» گفت: این بخش به معرفی جنگل ها، آبشارها، غارها و ... کمتر روایت شده توسط محمد درویش کارشناسی و مستندسازی میشود. با نگاه مثبت به نقش مردم در احیاء و حفاظت از محیط زیست در حوزه تالاب ها، سدسازی، تخریب جنگلها، ... و نیز رفتارهایی که میتواند برای محیط زیست مان مخاطره آمیز باشد در این بخش مورد تاکید است.
خرمشاهی افزود: رضا رفیع با آیتم «پا تو کفش اخبار» نگاه طنازانه به اخبار و موضوعات روز دارد و سینما تحت عنوان «جادوی پرده» با اجرای نقادانه سید محمدصادق لواسانی روی آنتن میرود.
تهیه کننده «یه روز تازه» ادامه داد: مستندهای روایتی بخش «سفرنامه» در استودیوی سیاری به تفسیر اتفاقهای مثبت و چالشهای پیش روی کارگران، کارآفرینیِ کارآفرینان و رونق تولید در کارگاهها و کارخانههای تولیدکنندگان با نگاه امیدبخشی و انگیزشی و مستندسازی رضا محمدنیا میپردازد که برای ساخت این بخش به اقصی نقاط ایران سفر میکند و حسین رستمی و حمید شاددل آن را گزارش میکنند.
وی درخصوص آیتم «بوم گردی» با اجرای زهرا پور سینا گفت: در این بخش به معرفی روستاها، مراسم و سنتها در اقوام میپردازیم که براساس بازخوردهایی که از بینندگانمان دریافت کردیم بسیار مورد پسند واقع شده است.
خرمشاهی افزود: در بخش «روانشناسی» با آیتمهای ۵-۴ دقیقهای که در پارکهای تهران ضبط می شو روایتگر امید و انگیزه در «یه روز تازه» هستیم که به حمد الله انتشار ویدئوهای آن در فضای مجازی، نشان از بازخورد خوب در میان مخاطبان دارد، ضمن آنکه تازههای دانش و فناوری با اجرای بهاره صفوی از نویسندگان در حوزه رسانههای مکتوب و سواد رسانهای را با اجرای محمد باطنی بر روی آنتن میبریم.
وی با اشاره به اینکه محمدرضا باقری و گروه سردبیری با اعضای سیال به عنوان جان مایه برنامه در اتاق فکر «یه روز تازه» فعالیت میکنند، افزود: طراحی و تولید محتوا برای تمامی آیتمها و بخشهای برنامه در هفتههای آتی و نیز ارزیابی، نقد و بررسی آنچه در هفته گذشت، در دو روز پایانی هفته صورت میگیرد و با توجه به تنوع بخشها و گستردگی گستره برنامه با ۵ گروه تولیدی متشکل از تیمهای ۲ الی ۵ نفره که مستندها را طراحی و میسازند، همکاری میکنیم.
خرمشاهی با بیان اینکه «دانش، شادی پایدار ایجاد میکند»، تولید محتوای خوب، مفید و امیدبخش را دغدغه اش عنوان کرد و افزود: بر حسب سالها تجربهای که در برنامههای صبحگاهی داشتم و با توجه به تعهد ۲۵۰ قسمتی برای پخش «یه روز تازه»، تمامی آیتمها با وسواس و دقت از سوی گروه سردبیری انتخاب میشوند که به طور قطع با اجرای خوب، پویا، شاداب و پر انرژی همکارانم وحید رونقی، محمدرضا باقری و مهسا ایرانیان نیا دل نشین، اثربخش و در ذهن بینندگان ماندگار خواهد شد.
وی به معرفی بخشهای «خانه دوست» و «بانوی ایرانی» پرداخت و گفت: به عنوان برنامه ساز معتقدم «هشتاد میلیون سلبریتی» در کشورمان وجود دارد که میتوان تک تک آنان را به عنوان الگوهای موفق کارآفرینی معرفی کنیم و سالها است مفتخرم با دوربین تک لنز، میهمان خانههایی باشم که با توکل به خدا، همت و تلاش راویِ موفقیت شان در بخشهای مختلف بودند.
تهیه کننده «یه روز تازه» ادامه داد: ما در آیتم «بانوی ایرانی» به معرفی ۳۵ نفر از مادران و زنان فعال، متخصص، پژوهشگر و در «خانه دوست» به نکوداشت ۲۵ تن از بزرگان، پیشکسوتان، بنیانگذاران در حوزههای مختلف میپردازیم و میهمان سبک زندگی ایشان میشویم که خوشبختانه این بخش مخاطب خود را پیدا کرده و برای بینندگان بسیار لذت بخش بوده است.
وی گفت: آیتمهای مختلف «جامعه شناسی با نگاه به کج رفتاری ها، ناهنجاریهای اجتماعی»، «ترانه، شعر و ادبیات»، «تازه نیوز با اجرای مژده خنجری»، «سواد رسانه ای»، تلاش میکنیم در راستای کمک به تحقق شعار سال آیتمهایی را نیز با موضوعات «آموزش مشارکت در بورس»، «بازاریابی و فروش در بخش اقتصاد و صنعت»، «مدیریت منابع مالی و انسانی» مانند آنچه در برنامه «روز آمد» سالهای ۱۳۹۵-۱۳۹۴ داشتیم، به زودی طراحی و تولید کنیم.
خرمشاهی با بیان اینکه طی ۵۵ قسمت پخش شده آیتمهای جذابی به مرور جایگزین یا به برنامه افزوده شده است، اظهار داشت: برای حفظ و تداوم جذابیت به منظور جلب نظر بینندگان قطعا به هیچ آیتمی وفادار نخواهیم بود و این جایگزینی با نگاه تعالی و بازخوردی که از حرفه ایها و مخاطبان دریافت میکنیم، انجام خواهد شد.
انتهای پیام/