وی ادامه داد: براساس آمارها ارزش افزوده در کشاورزی ٣درصد، خدمات٣٠درصد، کارسیاه و قاچاق٣٠در صد و در حوزههای تحقیق و ٣٠٠٠درصد برآورد شده است.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر رونق تولید بیان کرد: بر این اساس در مدارس استعدادهای درخشان و جشنواره نوجوان خوارزمی در مسیر رونق تولید گام برداشتیم تا دانش آموزان با این مفاهیم آشنا شوند.
وی افزود: مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان متولی آموزش در حوزه نخبگان است و باید بستر تربیت کار آفرینی را آماده کنیم، به هماناندازه که رتبههای علمی بین المللی مهم است، باید تربیت، مهارت آموزی هم به دانش آموزان بیاموزیم.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: در مدارس استعدادهای درخشان وظیفه داریم که در راستای پرورش خلاقیت دانش آموزان گام برداریم باید بازیگران اصلی حوزه کسب و کار به ما کمک کنند تا در راستای افزایش تعصب کار و مسیر درست حرکت کنیم.
وی تاکید کرد:در سال تحصیلی آینده اولین المپیاد اقتصاد و مدیریت را کلید خواهیم زد و امیدواریم با این المپیاد، متناسب با نیاز مدیریتی و اجرایی کشور گام برداریم.
مهاجرانی تصریح کرد: المپیادها با هدف گسترش دانش پیش میرود و برای اولین بار المپیاد اقتصاد و مدیریت کلید میزنیم و سال تحصیلی پیش رو این المپیاد برگزار میشود.
وی ادامه داد: تفاهم نامههایی از این دست کمک به ارتقای بازوهای اجرایی است و باید متناسب با نیازهای کشور گام برداریم تا این نیازهای خفته را بیدار کنیم.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانشپژوهان جوان گفت: بسیاری از شرکتهایی که اکنون فعالیت دارند مدیران آن از بچههایی سمپاد است و با وجودی که تاکنون این بستر ارگانیک نبوده است، اما فعالیتهای خوبی داشتیم که امیدواریم با انعقاد این تفاهم نامه بهبود پیدا کند.
مهاجرانی گفت: علاوه بر هنرستان سمپاد مهارتی دانشآموزان میتوانند دو دیپلم دریافت کنند یکی در رشتههای نظری و دیگری در رشتههای مهارتی مورد علاقه خود که در این مورد با معاونت متوسطه هماهنگیهای لازم را داشتیم.
وی بیان کرد: طراحی پودمانهای مهارتی در حوزه هایتک هم مورد توجه است، سمپاد در دو لایه هایتک و مدیوم تک وارد عمل شده است.
انتهای پیام/