به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر مرتضی میرباقری معاون سیمای رسانه ملی با توجه به سیاست گذاری، برنامه ریزی و تقسیم کار صورت گرفته در « طرح جامع تابستانی سیما» دراحکامی رؤسای 9 گانه این ستاد را منصوب کرد.
به موجب این احکام مجید زین العالدین مدیر شبکه یک به عنوان رئیس ستاد موضوعات « مسجد محوری» «صله ارحام» ،« محمد رضا جعفری جلوه» مدیر شبکه دو به عنوان رئیس ستاد موضوعات «عفاف و حجاب» و «محیط زیست» ، « علی فروغی» مدیر شبکه سه، به عنوان رییس ستاد موضوعات «بیانیه گام دوم»، «بصیرت افزایی» و «ورزش» منصوب شدند.
در دیگر احکام انتصاب ، رئیس ستاد «مطالعه و کتابخوانی» و «حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی» را « مسعود معینی پور» مدیر شبکه چهار، رییس ستاد «گردشگری و مهارت ها و مراقبت های سفر» و «پوشش، میانجی گری و مطالبه گری از فعالیت های سازمان ها و ارگان های دست اندرکار در پربارسازی اوقات فراغت» را سعید اشناب مدیر شبکه پنج عهده دار شدند.
دکتر مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه آموزش به عنوان رییس ستاد «مهارت آموزی در تابستان» و «حجت الاسلام محسن عرفاتی» سرپرست شبکه قرآن و معارف سیما به عنوان رییس ستاد «مشارکت در طرح های انس با قرآن کریم» و «فعالیت های تبلیغی طلاب» منصوب شدند.
همچنین جلال غفاری مدیر شبکه افق به عنوان رییس ستاد «بسیج سازندگی» و «استفاده از ظرفیت مناسبت های انقلابی با محوریت مواجهه جمهوری اسلامی ایران با نظام سلطه» و « محمد احسانی» مدیر شبکه نسیم به عنوان رییس ستاد «استفاده ازظرفیت اعیاد و مناسبت های مذهبی» حکم گرفتند.
انتخاب و معرفی اولویت های محوری و مهم در موضوع مذکور برای ایجاد همگرایی در فعالیت شبکه های معین، ارتباط و تعامل با شبکه های معین و ایجاد حلقه های ارتباطی برای تأمین، تولید و پخش آثار مرتبط در شبکه های همکار، استفاده از ظرفیت هم افزایی برون سازمانی با تعامل با ارگان ها، سازمان ها و نهادهای مسئول و مرتبط با موضوع دبیرخانه از جمله وظایفی است که در این احکام بر آن تأکید شده است.
در موضوع «مسجد محوری» شبکه های سه، پنج، افق، کودک وقرآن و معارف و در موضوع «صله ارحام شبکه های دو، پنج و نسیم، و در موضوع «شعار سال: رونق تولید» که پیش از این مسئولیت تشکیل ستاد آن به عهده شبکه یک سیما سپرده شده، شبکه های دو، چهار،پنج ، افق، مستند و کودک به عنوان شبکه های معین معرفی می شوند.
در موضوع «محیط زیست» شبکه های چهار، پنج و مستند و در موضوع«عفاف و حجاب» شبکه های سه، چهار، افق و قرآن و معارف به عنوان شبکه های معین معرفی می شوند.
در موضوع « بیانیه گام دوم» شبکه های چهار، پنج و افق ؛ در موضوع «بصیرت افزایی» شبکه های چهار، افق و قرآن و معارف و در موضوع «ورزش» شبکه های امید، دو و پنج به عنوان شبکه های معین معرفی می شوند.
در موضوع «مطالعه و کتابخوانی» شبکه های سه، آموزش، کودک، امید، نسیم، سلامت و قرآن و معارف و در موضوع «حفظ و ترویج زبان و ادب فارسی» شبکه های یک، دو، سه و آموزش به عنوان شبکه های معین معرفی می شوند.
در موضوع «گردشگری و مهارت ها و مراقبت های سفر» شبکه های یک، دو، سه، آموزش، سلامت، مستند و کودک و در موضوع «پوشش میانجی گری و مطالبه گری از فعالیت های سازمان ها و ارگان های دست اندرکار در پربارسازی اوقات فراغت» شبکه های یک، چهار، آموزش و افق به عنوان شبکه های معین معرفی می شوند.
در موضوع «مهارت آموزی در تابستان» شبکه های یک، دو، کودک و امید به عنوان شبکه های معین معرفی می شوند.
در موضوع «مشارکت در طرح های انس با قرآن کریم» شبکه های یک، افق، دو و آموزش و در موضوع «فعالیت تبلیغی طلاب» شبکه های یک و مستند به عنوان شبکه های معین معرفی می شوند.
در موضوع «بسیج سازندگی» شبکه های سه، مستند و امید و در موضوع «استفاده از ظرفیت مناسبت های انقلابی با محوریت مواجهه جمهوری اسلامی ایران با نظام سلطه» شبکه های سراسری سیما به عنوان شبکه های معین در پخش معرفی می شوند.
در موضوع «استفاده از ظرفیت اعیاد و مناسبت های مذهبی» ، نیز شبکه های یک ، دو،سه،پنج و قرآن و معارف به عنوان شبکه های معین معرفی می شوند.
انتهای پیام/