فرماندار رفسنجان گفت: مرکز انتقال خون این شهرستان انواع فرآورده های خونی را تولید و به دیگر نقاط استان کرمان ارسال می کند و تنها تأمین کننده کرایو از فراورده های خونی است.

۱۳۳ هزار واحد خون گیری در رفسنجان انجام شدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مجید فصیحی هرندی فرماندار رفسنجان عصر شنبه در آیین تجلیل از اهداکنندگان خون مستمر در هتل هیلان رفسنجان اهدای خون را عملی خداپسندانه و کمک به تأمین سلامتی دیگران دانست و افزود: در رفسنجان ۶ هزار و ۳۰۰ نفر اهداکننده خون مستمرداریم که حداقل سالی یکبار خون خود را اهدا می‌کنند.

وی ادامه داد: مرکز انتقال خون رفسنجان با مهندسی خاصِ تخصصی برای آینده برنامه دارد و اقلام خون‌ها و فرآورده‌های خونی مورد نیاز بیماران و مصدومین و نیازمندان به خون را تهیه و توزیع می‌کند.

فصیحی هرندی به وضعیت تحمیلی جنگ اقتصادی بر کشور اشاره کرد و گفت: ما به کشور امارات ظلم نکردیم و این کشور بارانداز محصولات ما بود و ما امارات را آباد کردیم؛ ایران به خیلی از کشور‌ها از جمله افعانستان، سوریه و یمن کمک و آن‌ها را حمایت کرد و در برابر دنیایی که این‌ها را می‌بیند و سکوت می‌کند چه باید بکنیم آیا باید عزتمندانه بایستیم یا تسلیم شویم؟

وی تصریح کرد: دنیا در همه زمینه‌ها از جمله علمی مدیون ایران است بنابراین در درون کشور باید وحدت داشته باشیم و در حال حاضر که در محاصره هستیم باید بیشتر تلاش کنیم تا از مستکبرین ضربه نخوریم.

فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: بانک جهانی اعلام کرده سال آینده اثر تحریم بر ایران از دست می‌رود و خنثی می‌شود لذا باید تلاش کنیم و نوید همراهی به همدیگر بدهیم و در چارچوب واقعیات با مردم صحبت کنیم.

وی ادامه داد: لذا در شرایط موجود بهترین راهکار مقابله با تحریم‌های دشمن، مدیریت صحیح است از جمله اینکه جلوی رانت خواران و مفسدین اقتصادی را بگیریم وقتی این مدیریت صحیح باشد دشمن موفق نمی‌شود که ایران را شکست دهد.

فصیحی هرندی خاطرنشان کرد: یقین دارم آنچه که در تصور ماست برای آینده اتفاق خواهد افتاد نه آنچه که در تصور ترامپ و آمریکا و هم‌پیمانانش است.

رئیس مرکز انتقال خون شهرستان رفسنجان هم گفت: از بهمن ماه ۱۳۸۹ تا کنون در این شهرستان بیش از ۱۳۳ هزار واحد خون گیری انجام شده است.

مهدی محمدحسینی با اشاره به اینکه خون یکی از مواردی است که حیات انسان را در بر دارد بیان کرد: اطلاعات بیش از ۴۵ هزار نفر اهداکنندگان مستمر، باسابقه و مرتبه اول در رفسنجان و انار در بانک اطلاعات انتقال خون ثبت است و این بانک دومین بانک اطلاعاتی انتقال خون کشور است.

وی تصریح کرد: در سال ۸۲ حدود ۴۰ درصد از خون‌های اهدایی به صورت جایگزین و ۶۰ درصد به صورت داوطلبانه بوده که در همین سال اولین اتوبوس سیار خون در استان کرمان در رفسنجان راه اندازی شد و به همین دلیل در حال حاضر کل خونی که مردم اهدا می‌کنند به صورت داوطلبانه است و سیستم جایگزین خون حذف شده است.

محمدحسینی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۱۳ هزار نفر مراجعه کننده داشتیم که ۱۰ هزار و ۲۴۷ واحد خون گیری انجام شد بیان کرد: از این تعداد ۲۵ هزار و ۱۲۵ واحد انواع فرآورده خونی شامل کرایو، گلبول قرمز خون، گلبول قرمز فیلتر شده برای بیماران خاص، پلاسما و پلاکت تهیه شد از آنجایی که رفسنجان تامین کننده کرایو استان کرمان است سال گذشته ۲ هزار و ۲۱۸ واحد کرایو و ۸ هزار و ۲۲۶ واحد پلاسما از رفسنجان به کرمان ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در سال گذشته از مراجعه کنندگان جهت خون گیری، ۲۶۹ نفر به دلیل اینکه خونشان برای گیرنده مضر بود به طور دائم از اهدای خون معاف شدند.

رئیس مرکز انتقال خون رفسنجان گفت: در استان کرمان یکهزار و ۴۰۰ بیمار تالاسمی وجود دارد که ماهیانه هر کدام از این بیماران به یک یا دو واحد خون نیاز دارند و مرکز انتقال خون رفسنجان این خون را تهیه و به بیماران نیازمند اهدا می‌کند.

وی افزود: از بهمن ماه ۱۳۸۹ تا کنون در این شهرستان بیش از ۱۳۳ هزار واحد خون گیری انجام شده است.

انتهای پیام/س

رفسنجان تنها تأمین کننده کرایو از فرآورده های خونی استان کرمان است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار