به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، چندین ماه از حادثه سیل شیراز میگذرد و بخشهای مختلف در حال کمک رسانی به مردم سعدی هستند.
تبلیغات اسلامی فارس یکی از این مجموعه هاست که در همان لحظات اولیه سیل به کمک مردم سعدی شتافته و هنوز هم در کنار سایر گروههای مردمی سعی دارد برخی از مشکلات منطقه را رفع کند.از اعزام مبلغ گرفته تا سرکشی از خانوادههای سیل زده در بیمارستان و.. تا باعث شود مردم این منطقه بدانند هنوز مجموعههایی هستند که دلشان در خدمت رسانی به مردم این منطقه است.
در عین حال تبلیغات اسلامی فارس بنا دارد یک پایگاه اجتماعی نیز در سعدی بنا کند تا بتواند بهتر خدمات رسانیهای خود را ادامه دهد.
علاوه بر این، برخی از جوانان به صورت داوطلبانه و کاملاً خودجوش در حال کمکرسانی به مردم سیلزده هستند. تقریباً غالب این افراد از نهادهایی مانند پایگاههای بسیج از ساعات اولیه سیل اخیر شیراز در محل حادثه حضور یافتند و کمک رسانیهای آنها همچنان ادامه دارد.
جهادگرانی که دل در گروه کمک به سعدی نشینان بسته و از هیچ کمکی نیز کوتاهی نکردند.
محمدامین شریفی یکی از جوانان بسیجی محله سیل زده سعدی است و از اولین دقایق همپا با نیروهای بسیج و سپاه به امدادرسانی به سیلزدگان پرداخته است، وی گفت: اوایل روز دوشنبه ۵ فروردین که ما در حال گشتزنی و بازدید از محل سیل در دروازه قران بودیم تا به خسارتدیدگان و مصدومان کمکرسانی کنیم، اما هیچ وقت پیشبینی نمیکردیم که جریان شدید آب تا شب به بلوار نارنجستان هم برسد.
وی در ادامه و با اشاره به این نکته که نیروهای جهادی تأثیر بسزایی در هماهنگ کردن نهادها و ادارات برای بهبود وضعیت سیلزدگان داشتند، افزود: حدود ساعت ۱۱ که شدت بارش افزایش پیدا کرد نیروهای جهادی و بسیجی تماسهای مکرری را با آتشنشانی، اورژانس و دیگر سازمانهای خدماترسانی به عمل آوردند و با همکاری نیروهای بسیجی در محل حادثه شروع به کار کردند.
شریفی با انتقاد از وعدههای مسؤولان گفت: این حادثه ثابت کرد که بسیاری از مسئولان کل وظیفه خود را بر دوش نیروهای خودجوش و جهادی میانداختند.
او در همین رابطه افزود: درست است که نیروهای جهادی و بسیجی برای اعتقادات خودشان و به منظور خدمت صادقانه فعالیت میکنند، اما این بدین معنا نیست که برخی از بخشهای دولتی از این روحیه سوءاستفاده کنند و وظایفشان را در قبال مردم انجام ندهند.
شریفی ادامه داد: اکثر خانوادههایی که در محل سعدی زندگی میکنند تحت پوشش کمیته امداد هستند و هفتهای نیست که شخصی برای مشکلی مانند طلاق، اعتیاد و فقر به ما مراجعه نکند. بیشتر آنها برای حل مشکلاتشان به پایگاه بسیج محله میآیند چرا که از وضعیت رسیدگی ادارات دولتی به آنها ناامید شدهاند.
این جوان بسیجی در ادامه بیان کرد: حادثه سیل فرصتی بود تا وضعیت محل سعدی و بافت فرهنگی آن دیده شود تا فردا بهانهای برای مسئولان وجود نداشته باشد که از این محله بیخبر بودهاند.
شریفی در ادامه به این نکته اشاره کرد که علیرغم گذشت چندین ماه از این حادثه همچنان کمکها ادامه دارد و صندوقهای ویژهای از سوی مردم و داوطلبین به ویژه نیروهای جهادی برای خدمترسانی به مردم خسارتدیده شکل گرفته است.
منبع: مهر
انتهای پیام/ب