به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدجواد فدائی استاندار کرمان امروز ۲۶ خردادماه در کارگروه تخصصی امور اقتصادی استان کرمان به موارد مربوطه در حوزه مالیات و استفاده از ماده ۱۳۲ اشاره کرد و افزود: به عنوان یکی از مشوقهای سرمایه گذاری در حوزه مالیات و استفاده از ماده ۱۳۲ ضرورت دارد اطلاع رسانی لازم به واحدهای مشمول، فرمانداران، بخشداران و دهیاران انجام شود تا زمینه ترغیب سرمایه گذاران برای سرمایه گذاریهای جدید ایجاد شود.
وی ادامه داد: به منظور استفاده از ظرفیتهای شرکتهای ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) و ایدرو (سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران) نیز مقرر شد که سازمانهای صنعت، معدن و تجارت شمال و جنوب استان، طرحهای مورد نظر برای پیشنهاد سرمایه گذاری شرکتهای مذکور در قلمرو جغرافیایی شورا در استان کرمان (فهرج، ریگان، نرماشیر، بم، رابر و ارزوئیه، بخشهای گلباف و شهداد از شهرستان کرمان، رودبارجنوب، قلعه گنج، منوجان، کهنوج، عنبرآباد و فاریاب) را تهیه کنند تا از طریق مدیریت ارشد استان این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.
استاندار کرمان اظهار داشت: به منظور پیگیری تخصیص کامل اعتبارات طرحهای عمرانی مناطق شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور در استان کرمان، مقرر شد پیگیری ویژهای از طریق استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در سطح کشور انجام شود.
فدائی بر اطلاع رسانی درباره استفاده از بیمه ریسک امنیتی در سرمایه گذاری انجام شده در مناطق تحت قلمرو شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به اهمیت تعریف طرحهای فرهنگی و اجتماعی در مناطق هدف شورا در استان کرمان مقرر شد که سند توسعه فرهنگی شورای توسعه امنیت پایدار شرق کشور و تلفیق آن با سند اجتماعی در کارگروه فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این کارگروه گفت: شواری توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور با مصوبه شورای عالی امنیت ملی کشور در سال ۱۳۸۴ تشکیل شده است که این شورا شامل کمیتههای قضایی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و کمیته اطلاعات و عملیات است.
رضا سنجری ادامه داد: شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور شامل استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان در شرق و در غرب کشور شامل استانهای آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و ایلام است.
وی تصریح کرد: با تشکیل شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور یک رقابت در سطح ملی شکل گرفته است، زیرا هر استانی سریعتر و کاملتر برنامههای خود را تدوین و اعلام کند، میتواند از اعتبارات اختصاص یافته به این حوزه استفاده بیشتری داشته باشد.
وی تاکید کرد: مناطق تحت قلمرو شورای توسعه و امنیت پایدار شرق کشور در استان کرمان شامل شهرستانهای فهرج، ریگان، نرماشیر، بم، بافت (رابر و ارزوئیه)، بخشهای گلباف و شهداد از شهرستان کرمان، رودبارجنوب، قلعه گنج، منوجان، کهنوج، عنبرآباد و فاریاب میشود.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان به ارسال طرحهای مهم استان به دبیرخانه شورای توسعه امنیت پایدار شرق کشور اشاره و بیان کرد: مشخص کردن میزان تسهیلات پرداختی بانکها پس از ابلاغ دستور العملهای مربوطه تاکنون در مناطق تحت قلمرو این شورا برای تعیین میزان ۵۰ درصد یارانه، پیگیری تخصیص ۱۵ درصد کمک فنی و اعتباری سال جاری برای تامین یارانه نرخ تسهیلات و پیگیری سرمایه گذاری ۱۵ درصدی شرکتهای مادر تخصصی گسترش و نوسازی صنایع ایران، توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و ملی صنایع پتروشیمی در طرحهای استان از جمله موارد مورد تاکید در استان کرمان است.
وی تاکید کرد: معرفی طرحهای اولویت دار فرهنگی اجتماعی برای پیگیری تخصیص اعتبار و بخشودگی مالیات طرحهای سرمایه گذاری شده نیز مورد تاکید است.
انتهای پیام/ی