به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و در خرداد به پایان رسید، اظهار داشت: هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان به کشت انبه اختصاص دارد که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی افزود: شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب میشوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
وی بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامینهای A، B و C، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
انتهای پیام/گ