سردار فتاحیان گفت: در حوزه شرکت‌ها دانش بنیان پیش بینی کرده‌ایم که ١٠٠ شرکت دانش بنیان دارویی در این شهرک مستقر شوند.

سرمایه‌گذاری ۴٠٠ میلیون دلاری در شهرک دارویی برکت/ ١٠٠ شرکت دانش بنیان در شهرک برکت مستقر می‌شوندبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار فتاحیان رئیس شهرک دارویی برکت در آئین افتتاح طرح کلی شهرک صنعتی دارویی برکت و ٩ قلم داروی جدید اظهار کرد: در سایه جمهوری اسلامی امروز یکی پس از دیگری، حلقه‌های خودکفایی را به تدبیر خردمندانه رهبر عزیزمان حضرت آیت الله خامنه‌ای پشت سر می‌گذاریم و باید ایران را الگوی یک کشور پیشرفته اسلامی کنیم.

وی ادامه داد: آشنایی من با آقای مخبر از زمان جنگ است، از آن زمان با همه وجود کاستی‌ها و نیاز‌ها را درک می‌کردیم و علی رغم اینکه جامعه پزشکی با تمام وجود پای کار بودند، اما نیاز‌های بسیاری به خارج کشور داشتیم.

برخی می‌گفتند دارو سودآور نیست

فتاحیان افزود:‌آقای دکتر مخبر مشکلات حوزه سلامت را می‌فهمیدند و به انتخاب مقام معظم رهبری ستاد فرماندهی اجرایی امام را به سمت اجتماعی شدن بردند، آن زمان که تصمیم گرفتند روی دارو سرمایه گذاری کنند، برخی می‌گفتند دارو سودآور نیست، اما ایشان در پاسخ می‌گفتند ما باید آماده شرایط تحریم باشیم.

رئیس شهرک صنعتی دارویی برکت اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی ریسکی بالا دارد؛ به هر حال ما برای تامین نیاز مردم سرمایه‌گذاری بیش از ٢۴٠ میلیارد تومانی در سال ٩٠ و ٩١ انجام دادیم و به تولید انبوه در آنتی‌بیوتیک در اشل صنعتی رسیدیم و امروز نیز روزی بزرگ است و به حدی رسیده‌ایم که از ٣١ قلم ماده اولیه برای تولید پنی سیسلین جی، ٣٠ ماده اولیه در داخل کشور تولید می‌شود.

فتحیان اظهار کرد: صنعت داروسازی فرسوده است و بخش خصوصی نمی‌تواند سرمایه‌گذاری زیادی انجام دهد و به همین دلیل همه بزرگان دارویی را جمع کردیم و نیازسنجی صورت گرفت و همه به اجماع تاکید داشتند که راه اندازی شهرک دارویی برکت نیاز کشور است؛ هر چند که اینکار سودآور نیست و این شهرک دارویی با مساحت ٢٠٠ هکتار و با زمین حدود ۴٠٠ میلیارد تومان سرمایه گذاری شد و بنابر سند چشم انداز ١۴٠۴ در راستای توسعه دانس و صادرات این شهرک را ایجاد کردیم.

ظرفیت شهرک صنعتی دارویی برکت در فعالیت‌های دانش‌بنیان

وی افزود: همچنین ایجاد بیش از هفت هزار شغل برای متخصصان و اتصال زنجیره دانشگاه و صنعت و کاهش هزینه تمام شده دارو برای بیماران و تبدیل شدن شهرک صنعتی دارویی برکت به قطب دارویی منطقه از دیگر اهداف ایجاد شهرک صنعتی دارویی برکت است و باید بدانید که ما حتی زمین را به قیمت روز از مسکن و شهرسازی خریدیم.

وی با اشاره به ظرفیت شهرک صنعتی دارویی برکت برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان بیان کرد: در حوزه شرکت‌ها دانش بنیان پیش بینی کرده‌ایم که ١٠٠ شرکت دانش بنیان دارویی در این شهرک مستقر شوند و پردیس دانشکده داروسازی و دفاتر تجاری از دیگر بخش‌های شهرک دارویی برکت است و با احداث شبکه توزیع آب مورد نیاز شرکت‌ها را تامین کرده ایم.

فتحیان گفت: ۲ و نیم سال برای ساخت زمان و ١.۵ سال برای اخذ مجوز زمان صرف کردیم و ٣١ مجوز اخذ شده است و استقبال بخش خصوصی بسیار خوب بوده است و ٩٠ درصد شهرک صنعتی دارویی برکت در اختیار بخش خصوصی است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.