معاون حقوقی، امور مجلس و پشتیبانی وزارت نیرو گفت: در آینده به ۲ هزار مگاوات برق در استان کرمان نیاز داریم که امیدواریم با حضور بخش خصوصی بتوانیم برق مورد نیاز این بخش از کشور را تولید کنیم.

کرمان نیازمند تولید ۲۰۰۰ مگاوات برقبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، رضا انجم شعاع معاون حقوقی، امور مجلس و پشتیبانی وزارت نیرو صبح امروز ۲۹ خردادماه در جلسه مسایل برق و انرژی استان با حضور اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های استان کرمان و با بیان این مطلب که استان کرمان ظرفیت توسعه در بخش‌های مختلف از جمله انرژی را دارد، گفت: ۲ هزار و ۲۰۰ مگاوات برق و بیش از ۶ میلیارد متر مکعب آب در استان کرمان مصرف می‌شود.

معاون حقوقی، امور مجلس و پشتیبانی وزارت نیرو عنوان کرد: در آینده به ۲ هزار مگاوات برق در استان کرمان نیاز داریم که امیدواریم با حضور بخش خصوصی بتوانیم برق مورد نیاز این بخش از کشور را تولید کنیم.

محمدجواد فدایی استاندار کرمان نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوان موجود در استان کرمان گفت: بخش کشاورزی استان علی رغم آنکه وجود کم آبی دارای ارزش تولیدی بالایی است به طوری در این بخش سالانه شاهد حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان ارزش محصولات بخش کشاورزی در استان هستیم.

استاندار کرمان با انتقاد از عدم توسعه یافتگی استان کرمان عنوان کرد: با وجود آنکه استان کرمان ظرفیت‌های بسیاری خوبی دارد، اما متاسفانه در برخی از شاخص‌ها از متوسط کشور پایین‌تر و عقب‌تر هستیم که باید نگاه ویژه‌ای از سوی مسئولین کشوری و حتی استانی به کرمان شود.

علی‌اصغر نصرالهی مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای استان کرمان نیز در این جلسه مصرف برق کشاورزی استان کرمان را با ۳۸ درصد بیشترین مصرف در بخش‌های مختلف در استان کرمان عنوان کرد، تصریح کرد: میزان مصرف بخش صنعتی در استان کرمان حدود ۳۵ درصد است که با ورود صنایع جدید این مهم در آینده رشد پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه باید تدبیری برای تولید برق در استان کرمان اندیشیده شود اظهار کرد: رشد سالانه مصرف برق در استان کرمان نسبت به متوسط کشور سه درصد بالاتر است، اما اگر بخواهیم با همین روند کار را ادامه دهیم از سال ۱۴۰۰ به بعد تراز برق استان منفی خواهد شد.

وحید مهدوی مدیر عامل برق جنوب استان کرمان نیز در این جلسه گفت: نقدینگی مناسب برای توسعه نداریم و با فروش انشعاب ما هم‌خوانی ندارد.

وی افزود: پیمانکاران بیش از ۲ میلیارد تومان طلب دارند، در صورتی که مردم ما پول نقد می‌دهند، اما این پول به دست پیمانکاران نمی‌رسد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز گفت: متاسفانه در حوزه انرژی به گونه‌ای در حال حرکت هستیم که در آینده نه چندان دور شاهد کاهش میزان تولید در این بخش در کشور خواهیم بود که جراحی در این موضوع الزامی است.

سید مهدی طبیب‌زاده رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، افزود: انرژی می‌تواند پیشران توسعه کشور باشد، اما از سوی دیگر شاهد هستیم که بیشترین اسراف را در این بخش از کشور داریم.

وی ازارقام زیاد اتلاف انرژی در کشور گفت و خطاب به اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در حوزه انرژی به گونه‌ای در حال حرکت هستیم که در آینده نه چندان دور باشد شاهد اضمحلال کامل در این بخش در کشور خواهیم بود که جراحی در این موضوع الزامی است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان عنوان کرد: با این روندی که پیش می‌رود دیگر انتظار استقبال بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در این حوزه را نخواهیم بود و اگر این مهم اتفاق نیفتد نمی‌توانیم انتظار رشد تولید انرژی در کشور را داشته باشیم.

وی از تشکیل اندیشکده انرژی در اتاق بازرگانی کرمان سخن به میان آورد و بیان کرد: اندیشکده انرژی یک اتاق فکر بسیار خوبی برای راهگشایی در راستای توسعه است.

طبیب‌زاده رقابت غیرمنصفانه بخش دولتی با بخش خصوصی را یکی از دغدغه‌های اصلی بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: اگر به فکر نجات بخش خصوصی نباشید آن‌هایی که هنوز در این بخش فعالند، نیز در آینده بسیار نزدیک اقتصاد کشور را ترک کرده و در جای دیگری سرمایه گذاری خواهند کرد.

انتهای پیام/س

میزان مصرف برق بخش صنعتی در استان کرمان حدود ۳۵ درصد است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار