به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،حسین زاده معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران گفت: بهزیستی استان توانست با ۵ راهبرد (پیشگیری از وقوع
طلاق، مداخله و مشاوره برای کاهش و
کنترل طلاق، کاهش عوارض بعد از طلاق، رصد تعین کنندههای عوامل طلاق و مدیریت فرابخشی طلاق) از سال ۹۵ با همکاری دستگاههای اجرایی نرخ طلاق را از ۲/۴ به ۲/۲ در سال ۹۷ کاهش بدهد.
وی افزود: با تلاش
اورژانس اجتماعی و مراکز مشاوره ، بهزیستی مازندران در ۵ سال اخیر برای بیش از ۷ هزار خانواده متقاضیان
طلاق توافقی سازش بین زوجین انجام داده است.
حسین زاده با اشاره به اینکه طلاق هم علت است هم معلول گفت: طلاق یک آسیب چندلایه است که باید با بارویکرد اجتماعی براساس مصادیق موجود و با توجه به نیاز خانواده و با مشارکت همه دستگاههای اجرایی و مسئولین، براساس نیاز امروز خانواده ریشه یابی شود.
وی با بیان اینکه طلاق یک مسله تک بعدی و فردی نیست افزود: طلاق یک مسئله اجتماعی نیز هست که علاوه بر پیامدهای فردی منجر به پیامدهای اجتماعی میشود و ضروریست
مهارتهای زندگی فردی و مهارتهای اجتماعی را با آموزشهای مداوم در فرزندان نهادینه بکنیم.
وی گفت: امروز نظام خانواده ما بعنوان بزرگترین ومهمترین نهاد اجتماعی بخاطر مسائل و پدیدههای اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و دوری و فاصله از سیره نبوی و متون اسلامی دچار تزلزل شده است که برای -ثبات و پایداری زندگی مشترک زناشویی باید اهداف مشترک برای زندگی و وفای به عهد داشته باشیم و زندگی را با اهداف و منافع شخصی نگاه نکنیم.
گفتنی است جلسه کنترل و کاهش طلاق شهرستانهای شرق استان مازندران - ساری. نکا. میاندرود. بهشهر. گلوگاه – در فرمانداری شهرستان میاندرود باحضور دستگاههای اجرایی استانی وشهرستانی برگزار شد.
انتهای پیام/س
کاهش نرخ طلاق در سال ۹۷ در مازندران