نماینده کشوری دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در ایران گفت: ایران در راه مبارزه با مواد مخدر تاکنون هزینه‌های سنگین و بسیاری پرداخت کرده است.

ایران در راه مبارزه با موادمخدر هزینه‌های سنگینی پرداخت کرده استبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  الکساندر فدولوف نماینده کشوری دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در ایران  در همایش مبارزه با مواد مخدر که در دانشگاه زابل برگزار شد اظهار داشت: اقدامات ایران در راه مبارزه با مواد مخدر نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با مواد مخدر در منطقه مبارزه کرد.

وی بیان کرد: حضور ما در سیستان و بلوچستان نشان دهنده این است که ما علاقه‌مند به همکاری در زمینه مبارزه با مواد مخدر هستیم.

نماینده دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل در ایران افزود: دفتر UNODC سازمان ملل به خوبی می‌داند که ایران در راه مبارزه با مواد مخدر چه هزینه‌های سنگینی را پرداخت کرده بنابراین تلاش می‌کنیم تا دیگر کشور‌ها را نیز از نقش ایران در مبارزه با مواد مخدر آگاه سازیم و در واقع ایران الگوی این مبارزه است.

وی ادامه داد: دفتر UNODC یک شریک استراتژیک برای ایران در عرصه مبارزه با مواد مخدر است.

فدولوف تصریح کرد: ۲۶ ژوئن روز مبارزه با مواد مخدر است در این روز دفتر UNODC سازمان ملل نقش ایران در مبارره با مواد مخدر را بیان خواهد کرد.

وی بیان کرد: از صمیم قلب از کسانی که در راه مبارزه با مواد مخدر در ایران فعالیت می‌کنند تقدیر می‌کنیم.

نماینده دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل در ایران ادامه داد: سایر کشور‌ها را متقاعد خواهیم کرد که به ایران در عرصه مبارره با مواد مخدر کمک کنند تا بهتر بتواند از ورود مواد مخدر به سایر کشور‌ها جلوگیری کند.

وی بیان کرد: از طریق دفتر خودمان در وین تلاش خواهیم کرد تا دستاورد‌های ایران در عرصه مبارزه با مواد مخدر و راه‌های کمک به ایران را به سایر کشور‌ها اطلاع رسانی کنیم.

وی با اشاره به بازدید‌هایی که از زاهدان و زابل در این سفر داشته است، گفت: در این بازدید از نزدیک نتایج مطلوب ایران در زمینه مبارزه با مواد مخدر را مشاهده کردیم.

فدولوف تصریح کرد: کشت جایگزین موادمخدر در افغانستان که از سوی دانشگاه زابل مطرح شد بسیار جالب است و می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد.

وی خاطر نشان کرد: در این همایش آمار‌هایی از میزان تولید مواد مخدر در افغانستان ارائه شد که برای مبارزه با این پدیده همکاری‌های مشترک را می‌طلبد.

نماینده دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل در ایران گفت: دفتر UNODC سازمان ملل به عنوان یک شریک استراتژیک ایران در عرصه مقابله در کنار این کشور است و از هیچ تلاشی در این زمینه فرو گذار نیست.

وی گفت: همایشی که امروز در دانشگاه زابل برگزار شد نقطه عطفی در روند همکاری ما با ایران است.

حجم عمده موادمخدر در افغانستان با هدف ترانزیت به اروپا تولید می‌شود

جانشین اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان نیز در این همایش گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی بر اساس مبانی فکری و اعتقادی و اسلامی خود بدون هیچ چشم داشت و منفعتی با مواد مخدر مبارزه می‌کند.

وی ادامه داد: ایران اسلامی در عرصه مبارزه با مواد مخدر بیش از ۱۲ هزار شهید و جانباز داده است.

وی بیان کرد: ایران به تنهایی در حال مبارزه با مواد مخدر است و از ورود این مواد به کشور‌های اروپایی جلوگیری می‌کند.

جانشین اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: حجم عمده مواد مخدر تولیدی در افغانستان با هدف ترانزیت به کشور‌های اروپایی انجام می‌شود.

وی افزود: کشور‌های اروپایی و سازمان ملل به وظایف خودشان در قبال مبارزه با مواد مخدر بخوبی عمل نکردند در حالی که ایران به تنهایی این کار را انجام می‌دهد.

وی تصریح کرد: ایران به دلیل همسایگی با افغانستان در سنگر نخست مبارزه با مواد مخدر قرار دارد

این مقام مسئول گفت: بعد از حضور امریکا در افغانستان کشت مواد مخدر به طور چشمگیری از ۴ هزار تن هم اینک به حدود ۱۲ هزار تن و حتی بیشتر از این رقم در سال رسیده است.

وی بیان کرد: در کنار کشت سنتی مواد مخدر لابراتور‌های مواد مخدر صنعتی از قبیل شیشه، کراک و هروئین فشرده به طور چشمگیری در افغانستان افزایش یافته است.

جانشین اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان ادامه داد: چنانچه ایران کمترین غفلتی در راه مبارزه با مواد مخدر بکند این سیل مواد به سمت کشور‌های اروپایی سرازیر می‌شود این در حالیست که با اعمال تحریم‌های ظالمانه حتی اجازه ورود تجهیزات فنی مقابله با مواد مخدر را به ما نمی‌دهند.

وی گفت: ایران برای خرید دستگاه‌ها و تجهیزات مبارزه با مواد مخدر با مشکل رو به رو است

وی ادامه داد: از سازمان ملل و کشور‌های اروپایی انتظار است به وظایف خودشان در زمینه مبارزه با موادمخدر عمل کنند.

وی بیان کرد: با وجود تحریم‌های ظالمانه برای ورود تجهیزات شناسایی مواد، ایران با تمام توان خود در این راه مبارزه خواهد کرد.

وی گفت: در طول چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی ما به تنهایی با قاچاق مواد مخدر و باند‌های بین المللی مبارزه کردیم و به کشور‌های دیگر هیچ امیدی نداریم.

جانشین اداره کل اطلاعات استان بیان کرد: تمامی نهاد‌های جمهوری اسلامی از قبیل سپاه، نیروی انتظامی، مرزبانی، وزارت اطلاعات، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و سایر نهاد‌های دست اندر کار با تمام توان در حال مبارزه با این پدیده خانمان سوز هستند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس مبانی فکری و اعتقادی خود با مواد مخدر مبارزه می‌کند.

وی بیان کرد: ۸۵ درصد مواد مخدر دنیا در افغانستان تولید می‌شود و هدف تولید کنندگان و خریداران نیز ترانزیت آن‌ها است که ایران به تنهایی با ورود مواد مخدر مبارزه می‌کند.

جانشین اداره کل اطلاعات استان تصریح کرد: چنانچه کشور‌های اروپایی با مواد مخدر مقابله نمی‌کنند حداقل جلوی ورود تجهیزات فنی مقابله با این پدیده شوم به ایران را نگیرند.

وی افزود: همه‌ی کشور‌ها همچون ایران صادقانه به وظایف خودشان در قبال مبارزه با مواد مخدر عمل کنند.

وی با اشاره به نمایشگاه برپا شده از کشفیات مواد مخدر صنعتی توسط وزارت اطلاعات در منطقه سیستان گفت: این محموله سنگین که بیش از هزار و ۳۰۰ کیلوگرم بود اردیبهشت ماه سالجاری کشف شد.

وی ادامه ادا: در این محموله قریب به ۹۰۰ کیلوگرم تنها مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه کشف و ضبط شد که این محموله از ابتدای انقلاب تا کنون در ایران و کل دنیا بی سابقه بوده است.

 برپایی نمایشگاه دستاورد‌های وزارت اطلاعات در عرصه مبارزه با مواد مخدر صنعتی در شرق کشور از برنامه‌های جانبی این همایش بود.

انتهای پیام/ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار