به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فلافل از گروه غذاهایی به شمار می رود که چندین طرز پخت و تهیه دارند. غذایی ساده و لذیذ که می تواند با توجه به ذائقه و هنر آشپزی شما در طعم و انواع مختلفی پخته شود. ما در این مقاله سعی کرده ایم محبوب ترین طرز تهیه یعنی فلافل ساندویچی را به شما آموزش بدهیم، با ما همراه باشید.
پیش از هر چیزی لازم است بدانید که فلافل یک غذای عربی است ولی در کشور ایران هم طرفداران زیادی دارد. مهم ترین ماده اصلی و سازنده فلافل نخود پخته شده است و همین ارزش غذایی آن را نسبت به سایر ساندویچ ها بیش تر می کند و سالم تر است.
در ایران به ویژه در استان های جنوبی ، انواع فلافل معمولی، تند، سبزیجات و ... درست می شوند.
برای شروع کار لازم است مواد اولیه و موردنیاز برای پخت فلافل را از قبل آماده کنید.
حتما بخوانید: دستور تهیه سوپ خوشمزه با تره فرنگی
حتما بخوانید: ساندویچ قارچ و سیر + دستور تهیه
مرحله اول : نخود را به مدت دو ساعت قبل در آب خیس کنید. برای سریع خیس خوردن نخود کمی نمک به آن اضافه کنید تا زمان کم تری لازم باشد.
مرحله دوم: در این مرحله از کار نخودهای خیس شده را همراه با پیاز، سیر، جعفری و ادویه ها داخل مخلوط کن بریزید تا به خوبی خرد و مخلوط شوند.
مرحله سوم: پس از میکس مواد با یکدیگر نوبت به افزودن آرد می رسد.
مرحله چهارم: تخم مرغ را به مواد اولیه فلافل ساندویچی اضافه کرده و آن ها را پس از هم زدن به صورت کامل ورز دهید.
مرحله پنجم: این قسمت از کار مرحله نهایی طرز تهیه فلافل ساندویچی نام می گیرد مرحله شکل دهی مواد است. شما باید مواد را به شکل توپ در آورده و درون روغن سرخ کنید.
امید که با این طرز تهیه فلافل ساندویچی که خیلی آسان و سریع هم است خوشمزه ترین ساندویچ فلافلی را تهیه و نوش جان کنید.
انتهای پیام/