حجتی گفت: سازوکاری اندیشیده شد تا هر نوع حمل‌ونقل گندم در کشور مستندسازی و شناسنامه‌دار شود و این اقدام بحث قاچاق را به شدت کاهش داده است.
 
شناسنامه‌دار کردن حمل گندم عاملی برای کاهش قاچاق/ بیش از ۳ و نیم میلیون تن گندم از گندمکاران خریداری شدبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از صدا و سیما؛ محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی  پس از دیدار با علی عسکری، رئیس رسانه ملی در خصوص نرخ خرید تضمینی گندم گفت: نرخ گندم امسال هزار و ۷۰۰ تومان تعیین شد و تاکنون سه و نیم میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شده و این روند همچنان ادامه دارد.

وی درباره احتمال قاچاق معکوس گندم با توجه به افزایش نرخ ارز و گرانتر بودن قیمت گندم در کشورهای همسایه نسبت به قیمت خرید تضمینی در داخل کشور افزود: از آنجا که احتمال می‌رفت با توجه به افزایش نرخ ارز امسال شاهد قاچاق معکوس باشیم، بنابراین سازوکاری اندیشیده شد تا هر نوع حمل و نقل گندم در کشور مستندسازی و شناسنامه دار شود و این اقدام بحث قاچاق را به شدت کاهش داده است.

حجتی با تاکید براینکه هم اکنون هر گونه حمل ونقل گندم در مبادی و مسیرها کنترل می‌شود گفت: محموله‌های گندم در مسیر کنترل می‌شود و باید مبدا و مقصد آن مشخص باشد و اگر باری خلاف قانون و مقررات حمل شود با آن برخورد خواهد شد.


بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت خرید تضمینی گندم


وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه آمادگی موجود دربین دستگاه‌ها اعم از گمرکات، نیروی انتظامی و دستگاه‌های نظارتی و همکاری خوب بین بخشی احتمال قاچاق معکوس گندم را بسیار پایین آورده است گفت: البته ممکن است بصورت پراکنده مواردی مشاهده شود، اما بصورت سازمان یافته امکان قاچاق معکوس گندم وجود ندارد.

این مقام مسئول ادامه داد: رسانه ملی در کنار دستگاه‌های اجرای بویژه جهاد کشاورزی می‌تواند کمک‌های زیادی بخصوص و در آموزش و ترویج داشته باشد و دراین جلسه راهکارهای این مسئله بررسی شد.

وی با بیان اینکه اگر با آموزش و ترویج بهره وری را افزایش دهیم می‌توان تولید ملی در کشاورزی را دو برابر کرد گفت: اگر تولید ملی به ازای همین آب و خاکی که داریم بطور متوسط به میزان نصف تولید کنندگان نمونه و برتر کشور افزایش یابد، تولید ملی ما در دو برابر می‌شود و این ثروت بسیار بزرگی است که با افزایش بهره وری و آموزش و ترویج حاصل خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه رسانه ملی آمادگی کامل خود را برای انجام کارهای مشترک در زمینه تولید و عرضه خدمات اعلام کرده است افزود: یکی دیگر از زمینه‌هایی که رسانه ملی می‌تواند به ما کمک کند معرفی ظرفیت‌های مغفول مانده در کشور است که افکار عمومی و اهل فن چندان با آن آشنا نیستند.

حجتی تولید گیاهان دارویی و تولید ماهی در قفس را نمونه‌هایی از ظرفیت‌های مغفول مانده کشور ذکر کرد و افزود: با توجه به تنوع اقلیمی و بازار مناسب تولید گیاهان دارویی و همچنین وجود سواحل مناسب بویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته جنوب کشور اگر بتوان این ظرفیت‌ها را به جامعه معرفی کرد تاثیر بسیاری در ایجاد اشتغال و تولید خواهد داشت.

حجتی با بیان اینکه در این جلسه با رئیس و مدیران ارشد رسانه ملی رایزنی‌های خوبی در زمینه تولیدات مشترک رادیویی و تلویزیونی شد، گفت: در این جلسه مقرر شد تا یک میز همکاری ایجاد شود تا به صورت مکمل در خدمت مردم و اقتصاد کشور باشیم.

انتهای پیام/

اقدامات خوب رسانه ملی در معرفی ظرفیت‌های مغفول مانده حوزه کشاورزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار