مصطفی ذبایح نجف آبادی، سرپرست معاونت تعمیرات نیروگاه رامین اهواز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: با توجه به تحریمهای اقتصادی و غیرممکن بودن تهیه این تجهیزات از کشورهای خارجی و همچنین به صرفه نبودن خرید این تجهیزات از شرکتهای واسطهای و از طرفی آگاهی از توانمندی ساخت قطعات مورد نیاز توسط شرکتهای داخلی توانستیم با بهره گیری از توان فنی و ابزاری کارکنان متخصص و باتجربه نیروگاه در بخشهای تجهیزات سیستمهای دوار و کارگاه تراشکاری اقدام به بهینه سازی و مونتاژ این پمپها با کارایی مطلوب و سطح راندمان بالا نمائیم.
وی تعداد این پمپها را ۱۵ عدد عنوان کرد و اظهار داشت: خرید نکردن نمونه خارجی و بهینه سازی هر کدام از این گیربکسها باعث صرفه جویی ۷۰ درصدی در هزینههای نیروگاه در این خصوص شده است.
حسام سیفی مجد، کارشناس تعمیرات پمپها بیان کرد: گیربکسهای طرح قدیم پمپهای تزریق هیدرازین و آمونیاک دارای قطعات و متعلقات زیادی از جمله ۱۹ عدد بلبرینگ، ۱۰ عدد چرخ دنده از نوع داخلی و خارجی و همچنین دارای پوسته ۶تیکه بوده که این شرایط باعث بالا رفتن استهلاک و خرابی زود هنگام این تجهیزات میشد.
وی در ادامه افزود: انجام تعمیرات گیربکسهای معیوب به دلیل تاخیر در تهیه قطعات، زمان بر بودن مونتاژ قطعات و همچنین هزینههای هنگفت خرید این تجهیز از مشکلات اساسی ما در استفاده بهینه از این تجهیزات بوده وبه همین منظور طرح بهینه سازی این تجهیزات را در دستور کار خود قرار دادیم.
سیفی اذعان داشت: طرح جدید و بهینه شده پمپهای تزریق هیدرازین و آمونیاک دارای قطعات به مراتب کمتر (یک ست چرخ و پیچ حلزون، ۴ عدد بیرینگ و یک پوسته) با استهلاک پایین و عملکرد چند برابری میباشد که این موضوع ضمن کارکرد مطلوب این تجهیز باعث کاهش استهلاک و همچنین کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری آن نسبت به طرح قدیم شده است.
انتهای پیام/گ