به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا شهیدی رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور اظهار کرد: سازمان زمینشناسی دارای ۲ بخش زمینشناسی و اکتشاف مواد معدنی است.
وی گفت: در سیاستهای سازمان زمینشناسی، تولید اطلاعات پایه در قالب نقشههای زمینشناسی و اکتشافی موجب تولید ثروت برای کشور میشود و در بخش اکتشاف مواد معدنی فعالیتهای زمینشناسی بیشتر ورود پیدا میکند و از ثروت تولید شده صیانت میکند.
رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با بیان اینکه ۴۳ مخاطره اصلی در دنیا شناسایی شده که از این تعداد ۳۴ مخاطره در ایران میتوان مشاهده کرد افزود: زمینشناسی و اکتشاف میتوانند تولید ثروت خوبی برای کشور داشته باشند.
بیشتر بخوانید: وجود۳۲۰ هزار حلقه چاه غیر مجاز در کشور/ مخازن آبی کشور ۱۳۰ میلیارد مترمکعب کسری دارند
شهیدی تصریح کرد: در سیلاب اخیر حدود ۵۵ هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد شد و اگر مخاطرات به صورت علمی شناسایی میشد بسیاری از این خسارتها کمتر بود.
وی ادامه داد: سازمان زمینشناسی در سیستان و بلوچستان و خراسان بزرگ فعالیت بسیاری داشته و از سال ۸۳ تولید نقشههای زمینشناسی آغاز شده و این نقشه ۶ لایه دارد و در لایه زمینشناسی کار میکنیم.
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور با بیان اینکه در ژئوتوریسم کارهای خوبی در استان انجام شده است، افزود : در سالهای ۸۳، ۹۵ و ۹۶ دو پروژه ژئوفیزیک هوایی انجام دادیم و اکتشاف ذخایر پنهان زمین یکی از اهداف این پروژهها است.
شهیدی اظهار کرد: زمینشناختی و اکتشافات سبب تولید و صیانت از تولید معادن کشور میشود و تاکنون ۱۹ نقشه ۲۵ هزار در استان که هر نقشه ۱۵۵ کیلومتر بوده کار شده است.
وی در پایان با بیان اینکه کشور در اکتشاف ذخایر پنهان عقب بوده و به دنبال کاهش آن هستیم، افزود: همچنین اکتشافات آبهای کارستی در سطح کشور در حال انجام است و طرح ملی اکتشافات آب کارستی با اکتشاف مواد معدنی پنهان و شناسایی آبهای زیرزمینی انجام میشود.
انتهای پیام/