رئیس مرکز آموزش‌های راهبردی و پیشرفته مطالعه شریف بر ضرورت توجه به شعار «رونق تولید» برای عبور از شرایط اقتصادی تاکید کرد.


در شرایط اقتصادی فعلی باید بر روی ظرفیت جوانان تکیه کنیم/ در سال رونق تولید باید برای تولیدکنندگان فرصت ایجاد کرد/ همه مشکلات اقتصادی کشور به دولت باز نمی‌گرددبه گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید محمدی، رئیس مرکز آموزش‌های راهبردی و پیشرفته مطالعه شریف  در جلسه امروز (دوشنبه ۳تیرماه) انجمن اقتصاد مقاومتی که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: شرایطی که درحال حاضر بر فضای کسب و کار حاکم است، شرایط بحران و ابهام بوده و به نظرم بهترین راه در این شرایط تاب‌آوری است تا بدانیم که چطور از این مرحله عبور کنیم.

وی ادامه داد: در شرایط بحران که فضا برای هیچ کسب و کاری مناسب نیست، مهمترین راه ادامه دادن به مسیر با وجود همه سختی‌هاست.

رئیس مرکز آموزش‌های راهبردی و پیشرفته مطالعه شریف تاکید کرد: من بسیاری از مشکلات اقتصادی برای کسب و کار‌ها را از نزدیک شاهد بودم، اما به نظرم سرسختی و ایستادگی برای رسیدن به هدف مناسب‌ترین راه برای عبور از این شرایط است.

محمدی افزود: امسال سخت‌ترین سال اقتصادی برای کشور در ۴۰ سال اخیر است، امری که برای همه ملموس است، اما در همین شرایط ما سه ماه را پشت سر گذاشتیم، پس اگر دوام بیاوریم تا آخر سال قطعا اتفاقات خوبی را رقم خواهیم زد.

رئیس مرکز آموزش های راهبردی و پیشرفته مطالعه شریف با تاکید بر استفاده از ظرفیت نیرو‌های و استعداد نیروی جوان کشورمان خاطرنشان کرد: ما در این مسیر باید از جوانگرایی استفاده کنیم چرا که قطعا پتانسیل جوان‌ها را در کنار تجربیات سالخوردگان راه‌هایی را برای کشور باز خوهد کرد که در این شرایط راهگشا خواهد بود.

وی با تاکید بر اهمیت توجه به اقتصاد مقاومتی و رونق تولید در کشور تصریح کرد: باید به این مسئله توجه کرد که با توجه به سال رونق تولید باید فرصتی برای تولید کنندگان ایجاد کنیم.

محمدی تصریح کرد: در این شرایط باتوجه به نرخ ارز اگر بتوانیم به صادرات فکر کنیم می‌تواند خیلی موثر باشد، به این معنا که دید ما باید رقابت با شرکت‌های خارجی باشد نه اینکه تنها به فروش در داخل کشور فکر کنیم.

وی ادامه داد: همه می‌دانند که امروز علم اقتصاد به سیاست گره خورده است و بیشتر اقتصاد سیاسی داریم بنابراین باید به سمت روشن کردن چراغ اقتصاد با توجه به سیاست‌های موجود برویم.

محمدی با بیان اینکه هیچ دولتی ایده‌آل نیست، خاطرنشان کرد: ما در شرایط فعلی باید حقوق خود را مطالبه کنیم و این موضوع شاید باعث رونق اقتصادی کشور خواهد شد.

وی در ادامه سخنان خود به تجربیات گذشته‌اش اشاره و تاکید کرد: در سال های گذشته ما کسب و کاری را که داشتیم، آن را هر طور که بلد بودیم پیش می‌بردیم، در نتیجه ممکن بود در یک بخشی ضعیف و در بخش دیگری قوی باشیم، بنابراین خیلی‌ها به سمت مشاوره گرفتن از دیگران می‌رفتند.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: استفاده از مشاور به طور کلی خوب است، اما باید به این نکته توجه کرد که در مشاوره برای چنین کار‌هایی یک نفر باید کل اجزای کسب و کار ما را ببیند نه اینکه نگاهش فقط روی یک نقطه باشد.

ریس مرکز آموزش‌های راهبردی و پیشرفته مطالعه شریف خاطرنشان کرد: من فکر میکنم یکی از کار‌هایی که در ایران مغفول مانده و باید برای آن فکر شود موضوع بیزینس کوچینگ است، یعنی کسی که از بیرون سیستم بدون جانبداری نگاه می‌کند و سیستم ما را نقد می‌کند.

وی ادامه داد: من تجربه‌ای در این خصوص با حدود ۲۱۰ سیستم داشتم که در بحث مشاوره نشان داد اگرچه برخی مشکلات به دولت و عملکرد آن در حوزه اقتصاد برمی‌گردد، اما قبول کنیم که بخشی از مشکلات نیز به من موسس مربوط می‌شود، گا‌ها من موسس می‌توانم بحث فروشم را بهبود دهم، اما این کار را انجام نمی‌دهم.

محمدی در پایان خاطرنشان کرد: آخرین جمله را به این مسئله اختصاص می‌دهم که همه باید کار‌هایی که مربوط به خودمان است را بهبود بدهیم و آن زمان منتطر دولت باشیم یعنی ما دست به دست هم دهیم و آن زمان کار‌های دولت هم بهبود می‌یابد، اما اکنون این برعکس شده است یعنی ما منتظر اقدام دولت هستیم درحالی که نقش دولت در این مسئله کمرنگ است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار