به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، رحیم زاده مدیر جهاد کشاورزی میانه گفت: میانگین برداشت گل محمدی از هر هکتار د، میانه ۴ تن است و مقدار اراضی سطح زیر کشت آن از ۶۰ هکتار در سال قبل به ۷۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: آب بری کم و فروش خوب گل محمدی موجب استقبال کشاورزان از کاشت این محصول شده است.
وی با بیان اینکه کشت گل محمدی در شهرستان میانه از ظرفیتهای جدید به شمار میرود و توسعه کشت آن به سرعت در حال انجام است، گفت: مدیریت جهاد کشاورزی سعی در توسعه کشت این گیاه دارویی در اراضی شیبدار مناطق کوهپایهای دارد.
رحیم زاده ادامه داد: برای ترویج کشت گل محمدی در شهرستان میانه تعداد ۲۳ هزار و ۱۵۰ نهال یارانه دار و ۲۰ هزار نهال بدون یارانه بین کشاورزان توزیع شده است.
وی از برگزاری کلاسهای ترویجی و کارگاههای آموزشی، انتخاب ارقام پر محصول و دارای کیفیت مناسب و بدون خار و نیز ارائه الگوی کشت در کاهش مصرف بهینه آب به عنوان برخی از اقدامات ترویجی و آموزشی جهاد کشاورزی میانه به کشاورزان در زمینه کاشت و برداشت گل محمدی نام برد.
مدیر جهاد کشاورزی میانه افزود: به علت پایین بودن دما و کم بودن تبخیر در مناطق کوهپایهای و در نتیجه کم شدن نیاز آبی محصول، کشت گل محمدی در اراضی شیبدار دارای صرفه اقتصادی است.
انتهای پیام/ش
چرا در همه استانها طرح جایگزینی کشت گل محمدی به جای کشت و توسعه محصولات غله گندم برنج چای و حتی درختان میوه در حال اجرا است؟
طرح نامحسوس و بسیار هوشمندانه تغییر کاربری محصولات کشاورزی در سراسر ایران کلید خورده است...