به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدرضا شهابی مدیر جهاد کشاورزی جهرم گفت: تولید کلزا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۶۳ درصد افزایش یافته و این افزایش با توجه به کم آب بری کلزا و ارزش غذایی آن حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه این افزایش ارزش غذایی کلزا را افزایش داده است ابراز کرد: از هر هکتار سطح کشت کلزا در شهرستان جهرم به طور متوسط ۲۲۰۰ کیلوگرم محصول برداشت شده است.
به گفته شهابی، کل برداشت کلزا در جهرم ۱۱۰ تن بوده است.
شهابی اعلام کرد: کلزا محصول استراتژیک و ماده اولیه تولید روغن خوراکی است که به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده و نداشتن کلسترول، کیفیت بالایی دارد.
فصل برداشت کلزا در شهرستان جهرم از اول خرداد تا اول تیر است.
شهرستان جهرم در ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/م