به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، هدایت الله میرمرادزهی مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان در بازدید معاون اقتصادی رئیس جمهوری از اسکله کنارک اظهار داشت: اسکله تجاری موجب رونق اشتغال و توسعه میشود و موقعیت جغرافیایی و علاقه مندی مردم به دریا سبب شده تا شغل بیش از ۹۰ درصد مردم شهرستان کنارک صیادی و وابسته به صنایع شیلاتی باشد.
وی بیان کرد: حدود هزار فروند لنج و هزار و ۴۰۰ فروند قایق صیادی در کنارک و چابهار وجود دارد که بسیاری از آنها بدون مجوز هستند و انتظار است پس از گذشت حدود ۲۰ سال در صدور مجوز لنج و قایق تسریع شود.
مدیر کل شیلات استان افزود: ساماندهی قایقهای صیادی و تکمیل طرحهای شیلاتی در دست اجرا نیازمند تخصیص اعتبار هستند و باید هر چه سریعتر مشکلات صیادان در زمینه لایروبی و بهسازی اسکلهها مرتفع شود.
وی ادامه داد: چهار بندر صیادی چابهار و کنارک با گذشت سالهای طولانی همچنان در انتظار لایروبی هستند و باید اعتبارات موردنیاز بطور ۱۰۰ درصدی تخصیص پیدا کند.
میرمرادزهی گفت: سیستان و بلوچستان بهشت آبزی پروری است و بیش از ۴۲ هزار هکتار اراضی کشت میگو شناسایی شده و نیاز به ایجاد زیرساخت برای حضور سرمایه گذاران است.
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جبران خسارت صیادان و لنجهای ربوده شده توسط دزدان دریایی ضروری است و با رفع مشکلات صید و صیادی شاهد ایجاد بیش از ۳۰۰ هزار شغل خواهیم بود.
انتهای پیام/ع