به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، صغری فرشی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: جای خالی غذاهای بومی محلی در منوی رستوران های استان به ویژه در شهرهای گردشگرپذیر خالی است.
وی افزود: متاسفانه اکثر رستوران ها و غذاخوری ها در سطح استان غذاهای بومی و محلی را در منوی غذایی خود جای نداده اند و این موضوع باید مورد توجه فعالان این بخش قرار گیرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: غذاهای محلی می تواند در جذب بیشتر مسافر و گردشگر به استان موثر باشد و توجه به این نکته برای ما حایذ اهمیت است.
فرشی با اشاره به لزوم احیای مکتب مطبخ اردبیل، افزود: نقطه آغازین این حرکت با پیشنهاد معاونت گردشگری و توسط هتل لاله سرعین انجام گرفت که در آن برای میزبانی از میهمانان دو رویداد مهم بین المللی کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو و مسابقات لیگ ملت های والیبال غذاهای بومی در منوی این هتل قرار گرفت.
وی گفت: غذاهایی مانند پیچاق قیمه که اخیرا به ثبت ملی رسید و سوتلی پلو با خرما، قیساوا، یارما آشی، و اوماج آشی از غذاهای بومی استان اردبیل است که جای خالی آنها در منوی غذای رستوران های اردبیل محسوس است.
انتهای پیام/ع