به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ،بهمن خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اظهار داشت: در طول سه ماه امسال ۱۶ هزار و ۳۹۴ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اعم از قنادی ها، کبابی ها، اغذیه فروشی ها، رستوران ها، مغازهها و سوپرمارکت و فروشگاههای بزرگ به عمل آمده است.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: در سه ماه اول امسال بالغ بر ۱۲ تن مواد غذایی غیرمجاز، تقلبی، تاریخ مصرف گذشته و اجناس خارجی بدون مجوز معدوم سازی شده که چهار تن آن مربوط به ماه رمضان بوده است.
وی افزود: در فصل تابستان بیشتر درصدد نظارت بر مراکز حساس نظیر رستوران ها، آب میوه و بستنی فروشی ها و مراکز ارائه دهنده خدمات نظیر هتل و استخر هستیم.
انتهای پیام/ز