به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ، مهرداد سالاری معاون عمرانی استاندار کرمانشاه عصر پنجشنبه ۶ خردادماه در نشست کارگروه گردشگری و میراث فرهنگی که با حضور دکتر سید محسن حبیبی از چهرههای برجسته دانشگاهی در حوزه توسعه شهری پایدار برگزار شد؛ اظهار داشت:با توجه به تحریمها و تنگناهای اقتصادی کشور، توسعه صنعت گردشگری میتواند در این شرایط میتواند بستری برای توسعه و رونق اقتصادی کشور و استان باشد.
وی بیان کرد: رئیس جمهور اخیرا عنوان کرد که قرار است ۵۰۰ نقطه در سراسر کشور، برای ساخت هتل در نظر گرفته شود زمین و پروانه رایگان در اختیار این سرمایه گذاران بخش خصوصی گذاشته میشود.
سالاری بیان کرد:شهرداریها و دهیاریها حتما باید زمینهایی با قابلیت ممتاز خدمات هتلداری در اختیار بخش خصوصی قرار دهد تا اشتباهی که در جانمایی مسکن مهرها رخ داد را در این زمینه شاهد نباشیم.
وی گفت:استان کرمانشاه دارای ظرفیتها و پتانسیلهای فراوانی در حوزه گوناگونی مانند بومگردی و طبیعت گردی، توریسم درمانی، گردشگری مذهبی، گردشگری دفاع مقدس، گردشگری فرهنگی است.
وی افزود:مدیریت ارشد استان تکمیل زیرساختهای حوزه گردشگری را به یک عنوان اولویت اصلی در حوزه عمرانی تعریف کرده است و پروژهها با این رویکرد اجرایی میشوند.
وی گفت: توریسم مذهبی یکی از قابلیتهای مهم استان است و در این راستا توسعه و تکمیل راههای مبادلاتی عتبات عالیات یکی از اولویتهای استان است.
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت:بزرگراه کربلا به اتمام رسیده و شبکه ریلی نیز تا شهر کرمانشاه توسعه یافته است. شبکه ریلی از طریق خسروی به شبکه ریلی عراق وصل میشود و از آنجا تا بندر لاذقیه در سوریه امتداد مییابد.
وی ادامه داد :خوشبختانه طی این سالها شاهد توسعه زیرساختهای اقامتی و بومگردی استان بوده ایم در تلاش هستیم با کمک میراث فرهنگی یک نسخه بومی منطبق بر شرایط خاص فرهنگی استان در زمینه ایجاد زندگی شبانه در شهر تدوین کنیم. فضایی که خانوادههای کرمانشاهی و گردشگران در آن بتوانند شبانه در شهر تئاترهای خیابانی ببینند و از مراکز خرید و مراکز تفریحی بهرهمند شوندگردشگرانی که به کرمانشاه میآیند شبها با یک شهر تعطیل روبرو هستند و باید زندگی را به شبهای کرمانشاه برگردانیم.
انتهای پیام/ز