مطالعات نشان می‌دهد گنجاندن بلوبری در رژیم غذایی می‌تواند موجب کاهش چشمگیر ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دانشگاه ایست آنجلیا بریتانیا می‌گویند مصرف روزانه یک فنجان بلوبری خطر ابتلا به بیماری قلبی-عروقی را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد.

خواص شگفت انگیز بلوبری برای قلب

«آدین کسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ابتلا به سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی موجب افزایش ریسک بیماری قلبی، سکته و دیابت می‌شود و غالباً استاتین‌ها و سایر دارو‌ها برای کمک به کنترل آن‌ها تجویز می‌شود.»


بیشتربخوانید: خود را برای فصل حمله قلبی آماده کنید


در سندروم متابولیک، افراد حداقل یکی از سه فاکتور پرخطر زیر را دارند: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دور کمر، میزان پایین کلسترول خوب HDL و میزان بالا تری گلیسیریدها.

در این مطالعه، محققان تاثیر مصرف روزانه بلوبری را در ۱۳۸ فرد چاق و دارای اضافه وزن (میانگین سنی ۵۰ تا ۷۵ سال) و مبتلا به سندروم متابولیک بررسی کردند.

محققان دریافتند مصرف روزانه یک فنجان بلوبری منجر به بهبود عملکرد عروق خونی و سفتی شریان‌ها می‌شود و در نتیجه ریسک بیماری قلبی-عروقی بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش می‌یابد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

بلوبری موجب بهبود سلامت قلب می‌شود

برچسب ها: دانستنی ها ، خواندنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.