در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پای هلو را برای شما شرح دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هلو، این میوه لذیذ، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. از جمله این مواد می‌توان به ویتامین B، پتاسیم و آهن اشاره کرد. یک هلوی کوچک این توانایی را دارد که ۱۵ درصد از ویتامین ث موردنیاز را برای بدن تامین کند. هلو برای مراقبت از پوست و استحکام استخوان‌ها نیز موثر است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای هلو را برای شما شرح دهیم.

آشنایی با روش تهیه پای هلو

مواد لازم:

آرد: ۲ و نیم پیمانه
تخم‌مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ پیمانه
ماست: ۱ پیمانه
روغن مایع: یک‌سوم پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
هلو: ۱ تا ۲ عدد

طرز تهیه:

۱- مدتی قبل از شروع کار، موادی که داخل یخچال هستند را بیرون بیاورید تا با محیط هم‌دما شوند.

۲- فر را روشن کنید و درجه آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.

۳- قالب‌ها را آماده کنید.

۴- آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب و چند بار الک کنید.

۵- شکر و کره نرم شده و روغن مایع را حدود ۵ دقیقه با یکدیگر هم بزنید تا رنگ روشن پیدا کند و کشدار شود.

۶- تخم‌مرغ‌ها را تک‌تک به مواد بیافزایید، هر کدامشان را ۳۰ ثانیه هم بزنید.

۷- همراه با آخرین تخم‌مرغ وانیل را نیز اضافه کنید.

۸- ماست را اضافه و همزن را خاموش کنید.

۹- مخلوط بیکینگ پودر و آرد را ذره ذره به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک آن‌ها را آرام هم بزنید.

۱۰- این خمیر را در قالب‌ها بریزید. (برای این که مواد هنگامی که در فر هستند سر ریز نشوند بهتر است آن‌ها را تا دو سوم پر کنید.)

۱۱- هلو را با پوست اسلایس نازک کنید و روی خمیر یک تا دو اسلایس بگذارید.

۱۲- سینی‌ای که قالب‌ها را در آن قرار دادید را در فر قرار دهید و بگذارید ۳۰ دقیقه در آن بماند.

۱۳- بعد از طی این مدت سینی را از فر خارج کنید و پس از این که خنک شد روی آن پودر قند بپاشید و در ظرف بچینید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

طرز تهیه پای هلو؛ از خوشمزه‌های تابستان! 

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.