به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چای ترش که از گیاه رز چینی تهیه میشود. به علت داشتن انواع ویتامینهاو آنتی اکسیدانها به کاهش فشار خون بالا و کلسترول بد و وزن زیاد، هضم و جذب بهتر، تقویت سیستم ایمنی بدن و التیام عفونتها کمک میکند و انواع بیماریهای کبدی را برطرف و سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد. تحقیقات نشان میدهدمصرف این چای به کارکرد بهتر قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی کمک میکند.
آنتی اکسیدانهای موجود در چای ترش میزان کلسترول بد خون در بدن را کاهش میدهد و باعث محافظت از بدن در مقابل بیماریهای قلبی-عروقی میشود. ترکیبات هیپو لیپیدمی و هیپوگلیسمی موجود در چای ترش برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند بسیار سودمند است.
چای ترش به خاطر داشتن پروتوکاتکویک اسید با تومورهای سرطانی مقابله میکند. آنتی اکسیدان موجود در چای ترش روند رشد سلولهای سرطانی را با اجرای فرآیند خزان یاختهای – مرگ برنامه ریزی شده سلولی – آهسته میکند.
بیشتر بخوانید: ۱۱ خاصیت شگفتانگیز «چای سیاه» که نباید از آنها غافل شوید!
چای ترش به خنک کردن کل بدن و کاهش تب ونیزدرمان افسردگی کمک میکند. مصرف این چای باعث آرام کردن بدن، ذهن و اعصاب شده و اضطراب را در افراد کاهش میدهد.
مصرف این چای به زکنان باردار و شیر ده و نیز مبتلایان به کاهش فشار خون توصیه نمیشود.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/