به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد نسبت شهرکنشینان صهیونیست ساکن در شهرکهای مجاور غزه که مشاوره و درمان روانی دریافت کردند، رو به افزایش است. تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه گزارش خود تصریح کرد، پس از چندین دور تنش از آغاز سال جاری (۲۰۱۹) تاکنون، تعداد افرادی که در شهرکهای مذکور بویژه «سدیروت و اشکول» به مشکلات و اختلالات روانی دچار شدهاند، به شدت افزایش پیدا کرده است.
بر اساس این گزارش، تعداد زیادی از این افراد دارو یا مُسَکِن دریافت کردهاند تا از احساس بیم و ترس خلاص شوند. تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه اعلام کرد، تعداد روانپزشکان و کارشناسان این موضوع در شهرکهای مجاوز غزه کم است و جوابگوی تعداد بالای بیماران نیست.
حدود دو ماه پیش، یک مرکز رواندرمانی اسرائیلی اعلام کرد، طی جنگ دو روزه اخیر میان نوار غزه و فلسطین اشغالی (+) حدود ۱۰۰۰ صهیونیست که دچار حالت هراس و اضطراب شده بودند، به این مرکز مراجعه کردند.
بیشتر بخوانید: ذوق مرگ شدن صهیونیست ها از آپولویی که در صحن کعبه هوا کردند!+ عکس
رژیم صهیونیستی در تهاجم دو روزه خود به نوار غزه به نوزادان و جنینهای چند ماهه هم رحم نکرد، اما مقاومت نیز با شلیک بیش از ۶۵۰ راکت، به تلآویو فهماند در مقابل هجمهها، دست بسته نخواهد نشست.
بر اساس گزارش روزنامه «یدیعوت آحارونوت»، در سال ۲۰۱۸ این مرکز حدود چهار هزار نفر را که دچار اضطرابهای ناشی از یک آسیب روانی بودهاند، پذیرش کرده است که این میزان در مقایسه با سال قبلش ۲۵ درصد رشد داشته است. یک چهارم از افراد مراجعهکننده از پسران و دختران جنوب فلسطین اشغالی (هممرز با غزه) هستند.
در ادامه این گزارش آمده، طی سالهای گذشته یعنی از جنگ ۲۰۱۴ علیه نوار غزه به بعد، تعداد صهیونیستهایی که درخواست کمک (حمایتهای روانی) داشتهاند، بیشتر شده است. همچنین در پی تنشهای سال گذشته میزان مراجعه به مراکز رواندرمانی ۴۰ درصد افزایش داشته و از ۷۸۰ مورد در سال ۲۰۱۷ به ۱۳۰۰ مورد در سال ۲۰۱۸ رسیده است.
منبع: فارس
انتهای پیام/