به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای پیدا کردن منابع چربی قهوهای در بدن، آنها از یک روش تصویر برداری حرارتی استفاده کردند که به تیم در تشخیص بافت چربی قهوهای و حرارت آزاد شده ناشی از آن کمک کرد. به گفته پروفسور Symonds پس از نوشیدن قهوه، در حوالی گردن که بیشترین میزان بافت چربی در آنجاست، افزایش فعالیت و تحریک چربی قهوهای مشاهده شد.
بشیتربخوانید: راهکارهایی برای ترک اعتیاد به قهوه
آیا قهوه میتواند با چاقی مبارزه کند؟ «تابناک باتو» ـ sciencedaily: بافت چربی قهوهای (BFT) شناخته شده به عنوان چربی قهوهای یکی از دو نوع چربی در بدن انسان و سایر پستانداران است. در ابتدا فقط به نوزادان و پستاندارانی که به خواب زمستانی میرفتند نسبت داده میشد. در سالهای اخیر کشف شد که بزرگسالان نیز میتوانند چربی قهوهای داشته باشند. وظیفه اصلی آن تولید حرارت در بدن با سوختن کالری است. (برخلاف چربی سفید که در نتیجه ذخیره کالری اضافی در بدن است.)
در نتیجه افرادی که شاخص توده بدنی (BMI) پایین دارند مقدار چربی قهوهای در آنها بیشتر است.
به گفته پروفسور Michael Symonds از دانشگاه پزشکی ناتینگهام: چربی قهوهای متفاوت با سایر چربیهای بدن عمل میکند و اغلب در پاسخ به سرما با سوزاندن قند و چربی موجب گرم شدن بدن میشود. افزایش فعالیت آن باعث بهبود قند خون و سطح چربی در خون میشود و با سوزاندن کالری اضافی سبب کاهش وزن نیز میشود. با این حال تاکنون روش قابل قبولی برای تحریک فعالیت آن یافت نشده بود.
برای پیدا کردن منابع چربی قهوهای در بدن، آنها از یک روش تصویر برداری حرارتی استفاده کردند که به تیم در تشخیص بافت چربی قهوهای و حرارت آزاد شده ناشی از آن کمک کرد. به گفته پروفسور Symonds پس از نوشیدن قهوه، در حوالی گردن که بیشترین میزان بافت چربی در آنجاست، افزایش فعالیت و تحریک چربی قهوهای مشاهده شد. پس میتوان از قهوه به عنوان یک تحریک کننده چربی قهوهای نام برد که میتواند نقش بسزایی در کاهش وزن داشته باشد.
منبع: خبرآنلاین
انتهای پیام/