به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ،احسان صلاحی معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در خصوص برنامههای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه برای توسعه صنایع و دستیابی به جایگاه واقعی از این نظر با توجه به ظرفیتهای موجود در استان گفت : امسال با توجه به نامگذاری که مقام معظم رهبری داشتند، مسئولیت سنگینی بر عهده سازمان صمت و به ویژه حوزه گذاشته شده است و «رونق تولید» و برنامه ریزی در این راستا در برنامه کاری ما قرار گرفته است.
وی فعالسازی واحدهای صنعتی راکد را از برنامههای اصلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه برشمرد و گفت : با هماهنگی که با استاندار و معاون اقتصادی استاندار صورت گرفته است برای این امر و فعالسازی واحدهای راکد، واحدهای مذکور را در سه رده تعریف کردهایم.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه تصریح کرد: یک سری از این واحدها، واحدهای مهمی هستند که برای فعال سازی آنها نیاز است که از راهنماییها و حمایتهای مدیریت ارشد استان استفاده شود که به این منظور برنامههای لازم را ارائه دادهایم و جلساتی نیز برگزار شده است.
وی به فعالسازی واحد اسید سیتریک به عنوان یکی از نمونهها در این حوزه اشاره کرد و گفت: این واحد که از زیر مجموعههای شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) است.
این مسئول افزود: پیرو سفر مقام عالی وزارت به استان و درخواست استاندار کرمانشاه، یک جلسه کار گروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید برای استان کرمانشاه در وزارت خانه تهران برگزار شد و ما پروژههایی را که شستا در استان کرمانشاه داشت را در این جلسه بررسی کرده و مورد پیگیری قرار دادیم و خوشبختانه در این جلسه تصمیماتی گرفته شد که سرمایه گذاری مذکور مجدد احیا شده و به چرخه تولید بازگردد.
صلاحی گفت: برای احیای واحدهای خُردتر با اشتغال ۲۰ تا ۵۰ نفر در سازمان جلسات مکرری در حال برگزاری است و گزارش آن نیز به صورت مستمر به استاندار و معاون اقتصادی ارسال میشود.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه تاکید کرد: یکی از اولویتهای ما همین بحث فعال سازی واحدهای راکد است.
وی از دیگر مسائل حائز اهمیت برای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در سال رونق تولید را، بحث اتمام طرحهای سرمایه گذاری با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد عنوان کرد و گفت: ما یک سری طرحها از این دست داریم که کار آنها آغاز شده و بالای ۶۰ درصد پیشرفت دارند، اما هنوز به بهره برداری نرسیدهاند.
صلاحی تصریح کرد: تأمین نقدینگی مورد نیاز آنها، رصد آنها در قالب کنترل پروژهای که بر روی این طرحهای صنعتی قرار میگیرد و مسائل و مشکلات حاشیهای که اینها دارند از اقدامات ما در این راستا بوده و در اولویت سازمان است و به صورت مستمر این طرحها کنترل و رصد میشوند.
وی عنوان کرد: بحث تسهیلات مورد نیاز این واحدها را در کار گروه اشتغال و سرمایه گذاری رصد و مسائل و مشکلات حاشیهای را هم در کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید که هر دو کار گروه یا به ریاست استاندار یا معاون اقتصادی برگزار میشود، دنبال میکنیم.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، بحث حفظ وضعیت موجود را در شرایط اقتصادی فعلی حائز اهمیت دانست و گفت: تأمین نقدینگی و تأمین مواد اولیه واحدهای صنعتی از دیگر اولویتهای ما در سازمان صنعت معدن تجارت استان کرمانشاه در راستای تحقق شعار سال است.
وی افزود: بحث تأمین نقدینگی و درخواست سرمایه در گردش واحدها را ما پی گیری میکنیم و در قالب محلهای اعتباری که به ما معرفی شده است، این واحدها را معرفی میکنیم.
این مسئول ادامه داد: در بحث تأمین مواد اولیه نیز از طریق وزارت صنعت و معدن این موضوع را به صورت مستمر دنبال میکنیم و پیگیر آن هستیم .
انتهای پیام/د