به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، محمدصادق خیاطیان عضو هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی
ریاست جمهوری در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:این صندوق از سال ٩٢ به صورت موثر شکل گیری شد و از آبان ٩٧ با تیم هیئت امنای جدید به عنوان یک نهاد مالی به جهت تامین مالی شرکتهای
دانش بنیان و افرادی که دارائی آنها فکر و خلاقیت است، گام برداشت و در ٣ بخش ارائه تسهیلات، سرمایه گذاری مستقیم و غیر مستقیم، و توانمند سازی و حمایت از توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان مترکز شد.
وی تصریح کرد:این صندوق با رویکرد جدید خود در اولین گام توانسته بصورت غیر متمرکز عمل کند و پراکندگی جغرافیایی خوب در سطح استانها داشته که در کنار عملکرد تخصصی خود در قالب صندوقهای پژوهش و نیز سلامت، موثر واقع شود.
استادیار پژوهشکده علم و فناوری ادامه داد:این صندوقها حتما نباید به شرکتهای دانش بنیان تسهیلات خود را ارائه دهند و به شرکتهای فن آور مطابق با اساس نامه صندوق و نیز افرادی که در حوزه علم و فن آوری در حال مطالعه و تحقیق هستند نیز ارائه خدمات خواهند داشت.
خیاطیان افزود:فقط از طریق صندوق پژوهش و فناوری، ١٥٠٠ میلیارد تومان ظرفیت در کل کشور ایجاد کردیم که در خراسان رضوی این ظرفیت در کنار ٢ صندوق پژوهش و فناوری به حدود ١٠٠ میلیارد تومان میرسد که با حمایت مسولین استان انتظار افزایش این رقم را خواهیم داشت.
وی تصریح کرد:ما در حوزه عرضه تکنولوژی چندان مشکل نداریم و دغدغه اصلی شرکتها و افراد توانمند در این حوزه، بازار و ایجاد مشتری است که در این دوره تلاش شده است تا رقابت پذیری و مخصوصا قابلیت حضور در بازارهای بین المللی با ارائه خدمات ویژه که توسط صندوق انجام میگیرد، این مهم تقویت گردد.
عضو هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در پایان در خصوص سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در مورد تقویت و همه گیری این صندوق و میل به حضور و استفاده از تسهیلات آن گفت:نگاه ما در این دوره، نگاه فعالانه است و در دوره جدید فعالیت صندوق تصمیم گرفتیم که خودمان به سراغ مردم و شرکتهای دانش بنیان برویم. زیرا راه نجات کشور را در استفاده از همه افرادی که در این حوزه فعال هستند میدانیم و این رویکرد ما باعث علاقه مندتر شدن شرکتها خواهد شد.
انتهای پیام//ر. س
تسهیلات ویژه صندوق نوآوری و شکوفایی