به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: چندی پیش مردی پای در پلیس فتا تهران بزرگ گذاشت و با طرح شکایتی عنوان داشت که مدتی پیش بنا بر اصرار دختر نوجوان ام، یک عدد تلفن همراه هوشمند برایش خریدم.
این پدر نگران در حالیکه نمیدانست چطور شکایت خود را به پلیس توضیح دهد در ادامه با حالتی شرمگین توضیح داد: چند روز پیش متوجه شدم دخترم بصورت پنهانی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با مردی ناشناس ارتباط گرفته و در مدت کوتاهی این فرد ناشناس توانسته است اعتماد دخترم را جلب کند.
وی در ادامه گفت: دخترم نیز از روی بچگی و خامی خود، تعدادی عکس خصوصی از خودش گرفته و برای متهم که دائم به او ابراز علاقه میکرد فرستاده است، از پلیس تقاضا دارم به هر شکلی شده نگذارند آبروی دخترم در بین دوستان و آشنایان برود.
با انجام تحقیقات اولیه مشخص شد متهم با بدست آوردن عکسهای خصوصی دختر نوجوان، شروع به درخواستهای نامتعارف و غیر اخلاقی و فیلم نامناسب از دختر شاکی کرده است و از آنجایی که دختر شاکی مقاومت کرده بود، متهم با تهدید به انتشار تصاویر خصوصی دختر نوجوان، او را مجبور به فرستادن فیلمهای خصوصی اش کرده بود.
متهم حتی از دختر نوجوان درخواست کرده بود تا به منزلش برود و با هم برنامههایی نامناسب داشته باشند و این کار باعث افسردگی و گوشه گیری دختر نوجوان در خانه شده بود و درواقع همین گوشه گیریهای دختر نوجوان، پدرش را که به شدت نگران حال او بود متوجه موضوع کرد.
به دلیل حساسیت موضوع، کارشناسان زبده پلیس فتا به صورت ویژه اقدام به بررسی پرونده و شناسایی متهم کردند که با اقدامات فنی و شگردهای پلیسی، متهم فردی ۲۹ ساله مورد شناسایی قرار گرفت و طی هماهنگی با دادسرای مبارزه با جرایم رایانه ای، در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس فتا دلالت داده شد.
متهم پس از دستگیری همچنان منکر اقدامات مجرمانه خود در اینستاگرام بود تا اینکه در مواجهه با دلایل و مدارک موجود در پرونده عنوان داشت: خودم را در لیست افراد متمایل به دوستی به پیجهای مختلف معرفی کردم که با ارتباط گیری در فضای گفتگو، توانستم اعتماد این دختر نوجوان را جلب کنم و با صحبتهای زیبا و متفاوتی، موفق شدم تعدادی عکس شخصی از او دریافت کنم و در ادامه دوستی مان، از او خواستم تا به منزلم بیاید، اما وقتی با مخالفت او مواجه شدم اقدام به تهدید انتشار تصاویر خصوصی اش کردم.
سرهنگ کاظمی توصیه کرد: گسترش ارتباطات مجازی و دوستیهای عاشقانه میتواند آسیبهایی هم به دنبال داشته باشد، در چنین روابطی باید با درایت و زیرکی تمام پیش بروید تا مشکلات بعدی دامن گیر شما و زندگی تان نشود و این را هم در نظر داشته باشید که نحوه مدیریت و مقابله با آسیبهای چنین روابطی نیز مهم و حائز اهمیت است.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: لازم است بدانیم به موجب انتشار تصاویر خود، باعث ایجاد مزاحمت و دردسر برایمان میگردد و این موضوع میتواند طبعات ناخوشایند و ناراحت کنندهای نیز در بر داشته باشد و صدمات حاصله از این اتفاقات به شکستی عمیق در زندگی مان منجر شود؛ درنتیجه برای پیشگیری از این دست حوادث، بایستههای رفتاری در فضای مجازی را بیاموزیم و همیشه والدین خود را همراه امین و دلسوز واقعی خودمان بدانیم.
انتهای پیام/