به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، اولیا میرلاشاری معاون مدیرکل و رئیس اداره دامپزشکی چابهار گفت: روزانه به طور میانگین حدود ۱۰۰ دستگاه تریلی ذرت تراریخته دامی را از بندر چابهار به نقاط مختلف کشور حمل میکنند بطوریکه تاکنون بیش از ۴۴ هزار و ۳۰۰ تن ذرت را از بندر شهید بهشتی حمل کردهاند.
اولیا میرلاشاری اظهار داشت: نظارت بهداشتی دامپزشکی از زمان ورود محموله ذرت تراریخته دامی از مبدا برزیل به بندرچابهار به خوبی انجام میشود و این محمولهها پس از تخلیه در بندر شهید بهشتی چابهار و صدور گواهی بهداشتی قرنطینهای به اقصی نقاط کشور و استان سیستان و بلوچستان حمل میشود.
وی افزود: کارشناسان اداره دامپزشکی چابهار از زمان تخلیه محموله ذرت تراریخته نظارت کامل بهداشتی بر روند تخلیه، انبار، انجام نمونهبرداری و آزمایشهای کنترل کیفی، میکروبی و شیمیایی دارند و پس از حصول اطمینان از سلامت آنها گواهی بهداشتی قرنطینهای حمل محموله به اقصی نقاط کشور را صادر میکنند.
وی بیان کرد: بندر چابهار با ظرفیت هشت و نیم میلیون تن تخلیه و بارگیری سالانه نقش مهمی در تامین کالای اساسی دارد و باید از ظرفیت این بندر به خوبی استفاده شود.
انتهای پیام/ع
مگر غیر از این است که ما از گوشت همان دامهایی استفاده میکنیم که ذرت تراریخته خورده اند! پس همه ما تراریخته میخوریم و خودمان نمیدانیم..