به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانیها میباشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانیها آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی:
سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ ۱ عدد (۱/۵ کیلو گرم)
آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه مرغ شکم پر:
پیاز رنده شده را تفت میدهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت میدهیم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه میکنیم، رب انار را اضافه میکنیم و بعد گردو را اضافه میکنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را میدوزیم، مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب میگذاریم بپزد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/