به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ،بهمن صحرایی رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه گفت : در گذشته و زمان رژیم بعثی ناحقیهای بسیاری در عراق برای زیارت اهل بیت وجود داشت، اما با ارتباطات و هماهنگیهای لازم مقام معظم رهبری با مراجع عراق و تغییر حکومت، شرایط خوبی در این کشور فراهم شده است.
وی گفت : با افتخار تمام صحن سرا در نجف اشرف که بیبدیل است توسط ایرانیان به یادگار خواهد ماند، حرمهای آسیب دیده نیز به طور کامل و باشکوهی در کنار این طرحها کامل خواهد شد.
وی افزود: دیدگاه مقام معظم رهبری بر این است که همه اقدامات بهواسطه نذورات مردمی و بدور از هزینههای دولتی باشد، اولویت اول ستاد عتبات عالیات طرح توسعه حرم امام حسین (ع) است که در طی ۶ سال اخیر زمینهای بسیاری با رضایت در اطراف حرمها خریداری و در سال گذشته تحویل ستاد شده که صحنها و شبستانها به ۱۴ برابر توسعه خواهد یافت.
صحرایی افزود: طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) در کربلا معلی از خیمهگاه تا تلزینبیه برای رفاه زائران در ۲ طبقه در زیرزمینی بالغ بر ۱۶۰ هزار مترمربع در حال ساخت است که فاز نخست آن در اربعین ۹۸ به بهرهبرداری میرسد و در نهایت حرم امام حسین (ع) ۱۴ برابر گسترش پیدا میکند.
وی اظهار داشت: هزینه ساخت هر مترمربع ۴ میلیون تومان است، خیران میتوانند برای مشارکت در ساخت هر مقدار از متراژ صحن مذکور را از طرف خود و یا به نیابت از اموات به ۲ صورت نقدی و اقساطی پرداخت و سند افتخار و ارادت به آقا امام حسین (ع) را بهنام دریافت کنند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه با اشاره به قداست سرزمین کربلا، ادامه داد: عمر ما در مسیر اهل بیت بودن توفیقی بوده که بتوانیم فرهنگ اهل بیت را در بین اقشار مردم اطلاعرسانی کرده و مشارکت فعالی را در بین آحاد مردم ایجاد کنیم.
وی تاکید کرد: همین بازخوردها اندک نتایج بسیار بزرگی داشت، نقش بانوان در این مسیر بسیار کارساز است.
صحرایی تصریح کرد: استان کرمانشاه بعد از استان خوزستان بهترین عملکرد را در کیفیت و کمیت داشته است، در سال گذشته نزدیک به ۳ میلیون زائر از مرز مهران ورود و خروج داشتند که عبور و مرور بیش از ۹۰ درصد آنها از طریق استان کرمانشاه بوده است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه در پایان افزود: انتظار بسیاری از موکبها هست، زیرا با بازگشایی مرز خسروی و برداشتن ویزا، برآورد وجود بیش از ۴ میلیون زائر را امسال خواهیم داشت.
امام جمعه اسلامآباد غرب در ادامه جلسه، بیان کرد: آغاز دهه کرامت و تشکیل جلسهایی برای عمران و آبادانی مباحث مربوط به عتبات عالیات یک توفیق است، در ۲ سال گذشته در زمینه ستاد عتبات در شهرستان کارهای خوبی صورت گرفته است.
حجتالاسلام محمدطه مهری عنوان کرد: در بحث اربعین در سال گذشته ۱۱ موکب فعال داشتیم و در ورودی شهر ۵ هزار متر زمینی توسط خیری وقف شد که تاکنون لزومات آن از چشمه، وضوخانه و... برپا شده است و انشاءالله بهزودی برای زوار آماده میشود.
وی در پایان، تاکید کرد: قدمهای خوبی در زمینه عتبات، بازسازی و جمعآوری نذورات برداشته شده است، اما کافی نیست، زیرا اسلامآباد غرب پتانسیل بیشتری برای بهتر شدن دارد .
انتهای پیام/د