به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛مهدی آهنینپنجه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در سالن جلسات امام جواد (ع) برگزار شد،گفت: هفته گذشته سقف پیشبینیشده ۸۰۷ مگاوات بود که پیکبار مصرف به ۷۹۲ مگاوات کاهش یافت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم با اشاره به ارگانها و دستگاههای همکار در زمینه پایین آمدن پیک بار مصرفی در استان عنوان کرد: سازمان مدیریت برنامهریزی، گمرک استان و آب و فاضلاب اداراتی بودند که در این زمینه به ما کمک کردهاند.
آهنینپنجه با بیان اینکه ۵۰ مگاوات توزیع پراکنده برق در استان داریم، افزود: رشد فناوریهای انرژیهای تجدید پذیر و کاهش گرمای زمین ازجمله عوامل روی آوردن به انرژیهای تجدید پذیر هستند.
وی با بیان اینکه ماههای تیر و مرداد پیک بار مصرف در استان است،یادآورشد: باید تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شود تا دچار قطعی برق نشویم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم با بیان اینکه پتانسیل استان در زمینه انرژیهای تجدید پذیر خیلی بالا است،تصریح کرد: پیگیری لازم برای ایجاد شهرک نیروگاهی در کنار دریاچه حوض سلطان در دست انجام بوده و مطالعات اولیه انجامشده است.
آهنینپنجه ابراز کرد: مجوز احداث ۱۴ مورد نیروگاه خورشیدی در شورای برنامهریزی استان موردبررسی و تصویب قرارگرفته است.
وی در پایان درباره ارز دیجیتال گفت: کارخانههایی که راکد هستند شناسایی شوند تا برق آنها بهسرعت رصد شده و وصل شوند، در زمینه استفاده از ارز دیجیتال هم فعلاً دستورالعملی نیامده و مقررشده هرکس استفاده کند برق آنها قطع شود، مقرر شد جهاد دانشگاهی هم مطالعات کارشناسی در زمینه ارز دیجیتال داشته باشند.
انتهای پیام/ ح