به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، حجت علی اکبرنژاد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش بینی میشود از ۷ میلیون و ۶۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی بیش از ۱۲ تن گوشت مرغ تولید شود.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۷۶۰ واحد پرورش مرغ در استان گیلان افزود: این مقدار جوجه ریزی در خرداد ماه در ۴۰۰ واحد مرغداری انجام شده است.
معاون جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه ماهانه ۶ هزار تن گوشت مرغ در استان مصرف میشود، اظهار داشت: نیمی از گوشت مرغ تولیدی گیلان به استان تهران فرستاده میشود.
علی اکبرنژاد با بیان اینکه شهرستانهای صومعه سرا، رودبار و رشت از مهمترین مناطق تولید گوشت مرغ در استان و کشور است، تصریح کرد: گیلان رتبه پنجم تولید گوشت مرغ در کشور را برعهده دارد.
بیشتر بخوانید: آغاز جوجهریزی ۸ میلیون قطعهای در ۴۰۰ واحد مرغداری
۸ درصد مرغ کشور در استان گیلان تولید میشود.
انتهای پیام/ع