به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، جعفراحسانی مسؤل نمایندگی شیلات شهرستان فریدونکنار گفت: سالانه دو هزار و ۱۰۰ تن انواع آبزیان دریایی و پرورشی در این شهرستان ایجاد شده است.
وی افزود: شیلات شهرستان فریدونکنار با دارا بودن ۶۵ مرکز آبزی پروری و ۲ تعاونی صیادی پره برای حدود ۴۵۰ نفربصورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.
مسؤل نمایندگی شیلات شهرستان فریدونکنار گفت: کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در راستای برنامههای آموزشی و ترویجی شیلات استان، ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه و ایجاد تنوع در طبخ و افزایش سرانه مصرف ماهی در این شهرستان برگزار شد.
احسانی افزود: در این دوره آموزشی فراگیران با شیوه طبخ ۵ نوع غذا با گوشت ماهی شامل: سوپ ماهی، شامی ماهی، کیلکا سوخاری، ته چین ماهی و کباب ماهی بصورت عملی آشنا شدند.
شهرستان فِرِیدونکِنار یکی از شهرستانهای ساحلی استان مازندران است که میان بابلسر و محمودآباد قرار گرفته و از طرف جنوب، به شهرستان بابل وشهرستان آمل متصل است.
فریدونکنار تا سال ۱۳۶۸ از توابع بخش بابلسر در شهرستان بابل بود و در این سال پس از شهرستان شدن بابلسر به عنوان یکی از بخشهای شهرستان بابلسر ارتقا یافت.
در زمستان سال ۱۳۸۶ از سوی هیئت دولت رسماً از بخش فریدونکنار به شهرستان فریدونکنار ارتقا یافت. این شهرستان دارای دو بخش است.
بخش مرکزی که شامل دو دهستان باریکرود شمالی و جنوبی است و بخش دهفری که شامل دو دهستان امام زاده عبدالله شمالی و جنوبی است.
انتهای پیام/آ
طبخ آبزیان در فریدونکنار