به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دانشکده پزشکی هاروارد عنوان میکنند در برخی موارد مصرف برخی میوههای خشک حتی از میوه تازه هم سالمتر است. معمولاً میوههای خشک در مقایسه با میوههای تازه، فیبر و آنتی اکسیدانهای بیشتری دارند. تحقیقات نشان داده است که فیبر و آنتی اکسیدانها با بیماریهای قلبی، چاقی و سرطان مبارزه میکنند.
محققان دانشگاه هاروارد تاکید میکنند که توجه به برچسب میوههای خشک از لحاظ میزان مغذی مهم است و باید از مصرف میوههای خشک حاوی مواد قندی خودداری نمود.
منبع : مهر
انتهای پیام/