به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، تامی رابینسون، شهروند انگلیسی که فعالیتهای اسلامستیزی فراوانی در پروندهاش دارد، آشکارا به دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، التماس کرد به این کشور پناهنده شود.
هفته گذشته، دادگاهی در انگلیس رابینسون را به جرم زیر پا گذاشتن قانون «ممنوعیت گزارش پیش از رای دادگاه» مجرم شناخت که میتواند تا ۲ سال زندان در پی داشته باشد. به دنبال این رای، رابینسون اعلام کرد از ترس جانش نمیتواند به زندان برود و از رئیسجمهور آمریکا میخواهد به او پناهندگی اعطا کند.
رابینسون در یک وبسایت معروف اعلام کرد: «به دونالد ترامپ التماس میکنم، به دولت آمریکا التماس میکنم پرونده من را ببینند. من به خروج از این کشور (انگلیس) نیاز دارم؛ زیرا نیروهای کثیفی در کار هستند. این یک تقاضای مستقیم از سوی خانواده من است».
رابینسون در ادامه تاکید کرد که «هیچ آیندهای» در انگلیس ندارد؛ زیرا این کشور افول کرده است و دولت تلاش میکند او را ساکت کند.
در ادامه، این فعال اسلامستیز انگلیسی رای دادگاه را «سنگینترین رای برای خود و هر کس دیگر» دانست و نظام قضایی این کشور را به فساد محکوم کرد. وی مدعی شد این پرونده با انگیزههای سیاسی علیه او تشکیل شده است.
فاکس نیوز در این خصوص نوشت رابینسون جمعه گذشته در بیرون یک دادگاه در شهر لیدز از یک گروه از مسلمانان در لحظه ورود به دادگاه فیلمبرداری میکرده است. پلیس او را به هنگام فیلمبرداری به اتهام «بر هم زدن آرامش عمومی» دستگیر کرد. بنا بر گزارش رسانهها، پرونده رابینسون در انگلیس به یک رسوایی ملی تبدیل شده است.
رابینسون، که نام واقعی وی «استفان یاکسلی لنون» است، موسس یک گروه نژادپرستی در انگلیس با نام «اتحاد دفاع انگلیسی» است که سالها گردهمایی و تجمعاتی علیه مسلمانان در این کشور تشکیل میداد. فعالیتهای او به حدی افراطگرایانه و اسلامستیزانه بود که در ماه فوریه سال جاری میلادی شبکههای اجتماعی، چون فیس بوک و اینستاگرام، حساب کاربری وی را به دلیل اشاعه مطالب اسلامهراسانه مسدود کردند. توئیتر نیز سال گذشته حساب او را مسدود کرده و پیشتر نیز یوتیوب ویدئوهای او را برداشته بود.
رابینسون مدعی بود گروهی که او تشکیل داده یک حرکت اجتماعی است که با افراطگرایان مبارزه میکند، اما بسیاری معتقدند که برنامههای «اتحاد دفاع انگلیسی»، اسلامهراسانه و بر ضد مسلمانان است. رابینسون در تبلیغاتش خود را بخشی از جنبشی بینالمللی میدانست که منجر به انتخاب افرادی، چون دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا شده است.
انتهای پیام/