مدیر آموزش و اشتغال بنیاد تعاون زندانیان کشور، از توسعه آموزش و اشتغال در بخش صنایع بومی و دستی استان‌ها در زندان‌های کشور خبر داد.

اشتغال زندانیان در بخش صنایع بومی و دستی افزایش می یابدبه گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حمیدرضا سانگرد مدیر آموزش و اشتغال بنیاد تعاون زندانیان کشور در سفر به چهارمحال و بختیاری گفت: آموزش و اشتغال در بخش صنایع بومی و دستی استان‌ها در زندان‌های کشور توسعه می یابد.

وی افزود: در زندان‌های کشور ظرفیت و امکان افزایش اشتغال در بخش‌های صنعت، پوشاک و فرش وجود دارد و ایجاد اشتغال در زندان‌ها باید براساس ظرفیت بومی استان‌ها فراهم شود.

سانگرد با بیان اینکه اشتغال زندان‌ها شامل سه بخش داخل زندان‌ها، زندانیان رای باز و ایجاد مراکز و صنایع در زندان ها می‌شود ادامه داد: سال گذشته هم برای زندانیانی که نمی توانستند از زندان بیرون بیایند، ۳۵ هزار شغل مولد ایجاد شد که زندانیان پس از دریافت آموزش، کار و دستمزد دریافت می کنند.

به گفته وی، در این بخش زندانیان نیمی از دستمزد را برای خودشان و نیمی را برای خانواده خود پرداخت می کنند تا خودشان را از نظر مالی بی نیاز کنند.

سانگرد افزود: در بخش خارج از زندان سال گذشته برای زندانیان رای باز، با همکاری صاحبان صنایع ۵ هزار زندانی در مجموعه کارخانجات و مراکز کار بیرون از رندان مشغول کار شدند.

وی گفت: امسال جهت حمایت ازتولید ملی از ظرفیت بخش خصوصی، صاحبان صنایع و سرمایه گذاران در بخش توانمندسازی زندانیان استفاده می‌شود تا اشتغالی پایدار و مبتنی بر صنایع بومی ایجاد و شرایط رقابتی در داخل بازار ایجاد شود.

سانگرد از رایزنی با مراکز دانشگاهی به خصوص دانشگاه کارآفرینی تهران و مرکز ملی فرش در خصوص ایجاد آموزش‌های نوین در زندان‌ها خبر داد و گفت: در بخش صنعت فرش زندانیان تابلوفرش‌های را به صورت الکترونیک و نوین تهیه می کند.

سانگرد افزود: تاکنون ۵۰۰ فرصت شغلی در حوزه فرش در زندان‌های استان‌های تهران، قم و تبریز ایجاد شده است.

انتهای پیام/خ

ایجاد فرصت شغلی برای زندانیان در کشور

برچسب ها: اشتغال ، زندانیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.