رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش، راهکار‌های ثبت نام دانش آموزان در مدارس دولتی را تشریح کرد.

راهکار آموزش و پرورش برای ثبت نام دانش آموزان در مدارس دولتیقدرت اله گراوند رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش تهران در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مشکلات ثبت‌نام خانواده‌ها در مدارس دولتی اظهار کرد: متاسفانه یکی از مشکلاتی که با آن مواجه هستیم موضوع محدودیت ظرفیت مدارس دولتی برای ثبت نام دانش آموزان است که همین موضوع باعث شده تا شکایات متعددی به اداره کل برسد.

وی ادامه داد: بر اساس قانون، چنانچه مدرسه‌ای با محدودیت ظرفیت مواجه باشد، برای ثبت نام دانش آموزان با توجه به فضای موجود، باید یک کلاس درس به مدرسه اضافه شود. درصورتیکه فضای کافی وجود نداشت، دانش آموزان به مدرسه همجوار منتقل می‌شوند.

گراوند با بیان اینکه خانواده‌ها برای حل مشکل محدودیت فضا در مدارس دولتی می‌توانند از طریق ادارات آموزش و پرورش اقدام کنند، گفت: تاکنون در این زمینه درخواست‌هایی داشتیم که سعی کردیم در ادارات آموزش و پرورش این موضوع را حل و فصل کنیم.

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش به موضوع نظارت بر عملکرد مدارس دولتی و غیر دولتی هم اشاره کرد و گفت: تیم‌های نظارتی از نخستین روز شروع ثبت نام‌ها در مناطق ۱۹ گانه تهران حضور پیدا کرده‌اند تا روند ثبت نام دانش آموزان را ارزیابی کنند. فعالیت آن‌ها تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
 
به گفته وی، براساس ارزیابی های صورت گرفته امسال نسبت به سال‌های گذشته، روند ثبت نام با تخلفات و شکایات کمتری همراه بوده است.

ضرورت مشارکت خانواده‌ها برای پیش روی برنامه‌های نظام تعلیم و تربیت

گراوند با اشاره به اینکه مشارکت خانواده‌ها برای پیش روی برنامه‌های نظام تعلیم و تربیت ضرورت دارد، گفت: این موضوع نباید با اجبار مدرسه همراه باشد و ثبت نام دانش آموز در مدارس دولتی، منوط به اخذ وجه شود؛ در این صورت مراحل قانونی طی شده و پرونده این تخلفات به مراجع ذی صلاح ارجاع  داده می‌شود.

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش بیان کرد: خانواده‌ها برای ثبت شکایات خود می‌توانند از طریق سامانه ثبت شکایات یا مراجعه به ادارات آموزش و پرورش اقدام کنند.

وی درباره نظارت بر عملکرد مدارس غیردولتی بیان کرد: نظارت بر عدم پرداخت وجه اضافی به عنوان شهریه و رعایت قوانین مورد توجه قرار می‌گیرد و ۴ تیم همزمان بر عملکرد این مدارس نظارت می‌کنند.

گراوند ادامه داد: تیم‌های نظارتی شامل یک تیم از سازمان مدارس غیردولتی، اداره کل ارزیابی عملکرد وزارتخانه، اداره مدارس غیردولتی و در نهایت اداره کل ارزیابی و عملکرد شهر تهران است که بر فعالیت این مدارس نظارت دارند.

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش تصریح کرد: چنانچه مدرسه غیردولتی در فرایند ثبت نام تخلفاتی داشته باشد، طبق قانون تاسیس و اداره مدارس غیردولتی برخورد‌های لازم از قبیل درج در پرونده، عودت شهریه اضافی و اجرای ماده ۳۵ این قانون در دستور کار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۵ ۲۲ تير ۱۳۹۸
متاسفانه مدارس دوره متوسطه در شهرستان های استان تهران در قبال دادن کارنامه مبلغ 100 هزار تومان دریافت می کنند.
-
ناشناس
۰۸:۳۸ ۲۰ تير ۱۳۹۸
آموزش و پرورش همچنان حرف می زند و عمل نمی کند مدارس در قبال دادن کارنامه دانش اموزان تحت عنوان کمک به مدرسه از والدین پول می گیرند و هیچگونه رسیدی نیز نمی دهند و می گویند از مرکز استان اجازه این کار داده شده است . در حال حاضر مدارس مانند زمانهای قدیم طبقاتی شده است کسانی که پول دارند بچه هاشان را به مدارس خصوصی می فرستند مستضعفین بچه ها را به مدارس بدون امکانات دولتی می فرستند این چه وضعی است تمام مدارس باید دولتی باشند و نظارت جدی بر این موضوع باشد تغذیه مدارس نیز در تمام مقاطع چند سال است تعطیل است