به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، سرهنگ علی کریمی رییس پلیس فتا استان کرمانشاه اظهار داشت: همیشه در فصل تابستان شاهد مراجعه افراد زیادی به فضای مجازی برای خرید و یا تعویض دوچرخه و یا بازیهای رایانهای هستیم که این موضوع برای شهروندان خالی از خطر نیست.
وی ادامه داد: در این راستا برخی از مجرمان از بستر ایجاد شده توسط سایتهای واسطهگر و حجم انبوه کالاهای دست دوم ارائه شده در این سایتها از غفلت خریدار سوء استفاده کرده و اقدام به درج آگهی جعلی میکنند و خریداران نیز با مشاهده قیمت مناسب و کیفیت بالایی که توسط فروشنده اعلام شده اقدام به خرید و پرداخت بیعانه و یا حتی تمامی مبلغ کالا میکنند.
سرهنگ کریمی بیان کرد: فرد یا افراد کلاهبردار نیز پس از دریافت وجه گوشی تلفن همراه خود را خاموش و دیگر پاسخگو نیستند.
رئیس پلیس فتای کرمانشاه تاکید کرد: خریداران باید هوشیار بوده و تا زمانی که جنس مورد نظر خود را دریافت و از کیفیت آن اطمینان حاصل نکردهاند، وجهی پرداخت نکنند.
وی بیان کرد: گاهی خریداران با دریافت مشخصات هویتی و یا بانکی فرد فروشنده تصور میکنند میتوانند با خیال راحت پیش پرداخت را واریز نمایند، اما این دلیل کافی برای اعتماد به فروشنده نیست چرا که ممکن است اطلاعات ارسالی جعلی باشد.
سرهنگ کریمی همچنین از شهروندان خواست در صورت مواجه و یا مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir و یا شماره تلفن ۲۱۸۲۱۹۲۱ با این پلیس در میان بگذارند.
انتهای پیام/ز