معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت: به طور قطع همه سازمان‌ها و دستگاه‌های اقتصادی برنامه توسعه‌ای به روز شده و اجرایی خواهند داشت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،  هدایت حاتمی در نشست با مدیر و معاونین اداره کل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با هدف تدوین سند توسعه کشاورزی استان و نیز بررسی مشکلات این اداره کل، سه مؤلفه هوشمندی در برنامه ریزی، جسارت در کار و سرعت در اجرا را از الزامات مدیریت اجرایی دانست.

او گفت: هر مدیری برای موفقیت و ارتقای شاخص‌ها باید بتواند این سه فاکتور را اجرایی کند بخصوص اینکه برنامه ریزی اصولی و هوشمندانه، مدیران را جسورتر، قوی‌تر و اجرایی‌تر خواهد کرد.

وی وظیفه معاونت امور هماهنگی اقتصادی استانداری را ایجاد هماهنگی در طراحی برنامه‌ها و نظارت بر اجرا و پایش نتایج فعالیت‌های صورت گرفته ذکر کرد و افزود: جهاد کشاورزی از جمله دستگاه‌هایی است که که عملکردش تأثیر بسیار زیادی بر بخش عمده‌ای از جمعیت استان دارد و باید یکی از دستگاه‌های پیشرو در برنامه ریزی و تدوین سند توسعه در بخش کشاورزی باشد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه وضعیت کنونی استان در زمینه‌های مختلف نیازمند پایش لحظه‌ای می‌باشد بنابراین بهترین نوع برنامه ریزی برای توسعه در این بخش، «اصلاح حین حرکت» است که هم وضعیت حال را در نظر می‌گیرد و هم به آینده توجه دارد.

معاون استاندار ایجاد گفتمان توسعه را یکی از راهکار‌های اساسی برای هم راستا شدن دستگاه‌های اجرایی با سند توسعه استان عنوان و اظهار داشت: این گفتمان باید برنامه محور و به یک باورپذیری و درک مشترک از اهداف و دغدغه‌های نهایی استان تبدیل و به گونه‌ای نهادینه شود که دیدگاه یکسانی در رده‌های کلان و خرد مدیریت استان به وجود بیاید و دستگاه‌ها و اشخاص نقش خود را در مسیر توسعه بدانند تا از عملکرد‌های جزیره‌ای جلوگیری شود.

حاتمی مجموعه جهاد کشاورزی را از لحاظ منابع انسانی و تجارب کاری، مجموعه‌ای پخته و باتجربه دانست و عنوان داشت: این دستگاه با این تیم مدیریتی باید دارای برنامه‌ای منسجم به نام سند توسعه کشاورزی استان شود و به گونه‌ای طراحی شود که با سند سرمایه گذاری استان هم راستایی و با سند توسعه استان هم پوشانی داشته باشد.
وی گفت: با مدل زیرساخت‌های اقتصادی در نظر داریم استان را به سمتی ببریم که بیشترین ارزش افزایی اقتصادی را به همراه داشته باشد که تحقق این مساله نیازمند طراحی یک برنامه اجرایی توسعه محور است.

معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار کرمانشاه، خواهان بازشدن سرفصل بهره وری برای تمام دستگاه‌های اجرایی استان شد و افزود: باید در این سرفصل برنامه‌هایی براساس فضای فناورانه، نوآورانه و دانش بنیان طراحی شود و ایجاد اشتغال نیز در ۲ فضای کارآفرینی ضرورت محور با هدف حفظ وضع موجود و نیز فضای کارآفرینی نوآورانه با هدف ایجاد ظرفیت‌های جدید برنامه ریزی شود.
حاتمی در پایان ایجاد بخش بازاریابی و توسعه بازار محصولات کشاورزی را از دیگر الزامات بخش کشاورزی ذکر کرد و گفت: نقش آفرینی و مشارکت دادن بخش خصوصی، تشکل‌ها و مردم در سند توسعه جهاد کشاورزی بسیار مهم و کارگشا است و باید این باور پذیری در بین آن‌ها به وجود بیاید که می‌توان با ایجاد تغییرات مثبت، وضعیت درآمد و بهره وری را افزایش داد.

انتهای  پیام/ز

 


ایجاد بخش بازاریابی و توسعه بازار محصولات کشاورزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.