به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، نرگس عسگری سرپرست مرکز بهداشت شهرکرد گفت: از ۲۰ اسفند ۹۷ تا پایان خرداد ۹۸، بیش از ۱۲ هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد خوراکی و اماکن عمومی این شهرستان صورت گرفت.
وی افزود: در این بازرسیها هشت واحد صنفی به دلیل تخلفات بهداشتی تعطیل و ۲۵ هزار و ۴۸۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد جمع آوری و معدوم شد.
عسگری اضافه کرد: در این مدت ۶۰۹ مورد نمونه برداری آب، هشت هزار و ۷۲۱ مورد کلر سنجی و ۱۲۷ مورد بازرسی از سامانههای آبرسانی نیز صورت گرفت.
انتهای پیام/ف