به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان،جواد محمدی فشارکی مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان گفت: بازرسان مبارزه با
قاچاق کالا این مدیریت در بازرسی از یک واحد صنفی انبار تخلیه بار در اصفهان، هشت دستگاه پردازش اینترنتی (
ارز دیجیتال) خارجی به گمان
قاچاق به ارزش ۸۰۰ میلیون ریال کشف و برای انجام سیر مراحل قانونی توقیف کردند.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان همچنین گفت: با تشدید بازرسی از اصناف و بازار در ۲ هفته گذشته، ۶ انبار قاچاق کالا به ارزش تقریبی چهار میلیارد و ۹۴۷ میلیون ریال در استان کشف شد، انبارهای یاد شده به دلیل احتکار و قاچاق شامپو آمریکایی، ادکلن، ژل و اسپری، انواع قرص مکمل قاچاق، پودر لباسشویی و عینک طبی و آفتابی با تشکیل پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
وی گفت: در این بازرسیها انباری با یک هزار و ۷۰۸ عدد شامپو ساخت کشور آمریکا، به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در اصفهان، به گمان قاچاق کشف شد و پرونده برای مراحل تکمیلی به تعزیرات حکومتی اصفهان ارجاع شد.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان اظهار داشت: همچنین در بازرسی مشترک به عملآمده توسط بازرسان این مدیریت به همراه پلیس آگاهی از یک واحد صنفی انبار تخلیه بار در اصفهان، یکهزار و ۲۰۰ ادکلن خارجی، به ارزش ۲۴۰ میلیون ریال کشف شد.
وی تصریح کرد: در این مدت یکهزار و ۱۰۰ عدد انواع ژل و اسپری خارجی، به گمان قاچاق به ارزش ۳۸۵ میلیون ریال از یک انبار تخلیه بار در اصفهان، کشف، گردآوری و توقیف شد.
محمدی فشارکی اضافه کرد: همچنین در بازرسی مشترک بازرسان این مدیریت با پلیس آگاهی اصفهان از یک واحد صنفی انبار در اطراف اصفهان ۱۵۰ عدد انواع قرص و مکمل (جنسینگ - لاغری) خارجی، به ظن قاچاق، بدون هرگونه مجوز بهداشتی به ارزش ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کشف، گردآوری و توقیف شد.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان بیان کرد: در این مدت در بازرسی از یک واحد صنفی انبار در اطراف اصفهان یکهزار و ۱۰۰ کیلوگرم پودر لباسشویی خارجی، به گمان قاچاق، به ارزش ۶۰۰ میلیون ریال کشف شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در بازرسی مشترک بازرسان این مدیریت با پلیس آگاهی اصفهان از یک واحد صنفی در اصفهان ۶۳۰ عینک طبی و آفتابی خارجی، به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال کشف و توقیف شد.
محمدی فشارکی اضافه کرد: ۳۴۵ بازرس به شکل ثابت و افتخاری کار نظارت و کنترل بر اصناف و بازار استان را برعهده دارند.
پول مجازی (بیت کوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد، اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص تولید این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.
استخراج ارزهای دیجیتال به خصوص نوع بیتکوین نیاز به مصرف بالای برق دارد به گونهای که برای استخراج هر واحد بیتکوین نیاز به تولید ۷۲ مگاوات ساعت برق است؛ با توجه به قیمت نازل برق در ایران، بسیاری از استخراجکنندگان اقدام به استخراج ارز دیجیتال با برق ارزان میکنند این در حالیست که ارز دیجیتال تولید شده با این برق رایگان به بالاترین نرخ در جهان خرید و فروش میشود.
انتهای پیام/ی
کشف ۶ انبار قاچاق کالا به ارزش تقریبی چهار میلیارد و ۹۴۷ میلیون ریال در استان