به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، مسعود الماسی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: سطح زیر کشت این محصول در گیلان از ۸ هزار متر مربع مزرعههای الگویی در ۱۰ سال پیش، به حدود ۱۸ هکتار افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه زعفران کاران گیلانی از این مزرعه ها، حدود ۶۲ کیلوگرم زعفران کیفی تولید میکنند، افزود: بر اساس قیمت گذاریهای رسمی، هر کیلو زعفران در بازار عمده فروشی ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان فروخته میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت: تولید کنندگان گیلانی این طلای سرخ، زعفرانهای تولیدی شان را به دلیل کیفیت بالا، طعم و عطر خوب تا ۲۴ میلیون تومان هر فروخته اند.
بیشتر بخوانید: آغاز برداشت زعفران از کوهستانهای گیلان
الماسی تصریح کرد: در حال حاضر در برخی مناطق کوهستانی شهرستانهای سیاهکل، رودسر، املش و رودبار که آب و هوایش شباهت زیادی به اقلیم خراسان رضوی دارد، زعفران کشت میشود.
انتهای پیام/ع