وی افزود:، اما بررسی نتایج در سالهای اخیر به ویژه توزیع مدالآوران در دانشگاهها و رشتههای مختلف و رصد وضعیت تحصیلی آنها در دانشگاه، نشان میدهد این موضوع از هدف اصلی خود منحرف شده و دانشآموزان عموماً با هدف ادامه تحصیل در رشتههای پرطرفدار (از قبیل مهندسی برق، کامپیوتر، پزشکی، حقوق)، از المپیاد به عنوان پلی برای نیل به این مقصود استفاده میکنند.
معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: از این رو و براساس بررسیهای صورت گرفته، پیشنهاد ایجاد تغییراتی در چگونگی ارائه تسهیلات اعطایی به برگزیدگان المپیادهای دانشآموزی، طی نامهای به شورای عالی انقلاب فرهنگی، مطرح شده است که امیدواریم مورد تصویب شورا قرار گیرد.
سالاریه با اشاره به نحوه ساماندهی وضعیت انتخاب رشته المپیادهای علمی در اصلاحیه پیشنهادی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: چنانچه این تغییرات به تصویب شورا برسد، دارندگان مدالهای طلا همانند روال گذشته میتوانند از تسهیلات معافیت از کنکور بهرهمند شوند و با هدف توزیع متناسبتر استعدادی و حمایت از رشد متوازن رشتههای تحصیلی مختلف، تسهیلات معافیت از کنکور در مورد دارندگان مدالهای نقره و برنز کشوری عمدتا در جهت تحصیل در رشتههای مرتبط اعطا خواهد شد.
لازم به ذکر است؛ بنیاد ملی نخبگان نیز در آینده نزدیک تسهیلات بیشتری را به مدالآوران المپیادهای مختلف در راستای تحقق این هدف اعطا خواهد کرد.
انتهای پیام/