به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش لوبیا سبز و گوشت یکی از خوشمزهترین خورش هاست که در فصل تابستان میتوانید تهیه کنید. این خورش خوشمزه را میتوانید در وعده ناهار و یا شام میل کنید.
از لوبیا سبز که از محصولات و سبزیجات فصل تابستان است میتوانید در خورش ها، خوراکها و همچنین پلوها استفاده کنید. با خرد کردن لوبیا سبز به اندازههای مناسب و نگهداری آن در فریزر میتوانید در دیگر فصول سال نیز این ماده غذایی پر خاصیت و فیبردار را استفاده کرده و از ارزش تغذیهای آن برخوردار شوید.
ترکیب لوبیا سبز با گوشت، عطر و طعم خاصی به این خورش میبخشد. لوبیا سبز در برنامه غذایی افراد جایگاه ویژهای دارد و دارای امگا ۳ و ویتامینهایی از جمله ویتامین K و نیز آنتی اکسیدان میباشد که در درمان بیماریهایی از جمله رفع خطر بیماریهای قلبی عروقی، افزایش سوخت و ساز بدن، کاهش قند خون و کاهش وزن مفید میباشد. لوبیا سبز که خود به اندازه گوشت دارای آهن است بهترین منبع برای درمان کم خونی محسوب میشود. کودکان و شاید افراد زیادی که تمایل به مصرف لوبیا سبز نداشته باشند میتوانند با میل کردن این خورش، طعم این ماده غذایی را به راحتی بپذیرند.
رنگ سبز لوبیا سبز و بدون شک خواص آن از علل مهم استفاده از این ماده در غذاها به ویژه غذاهای مناسب رشد کودکان میباشد. گوشت که منبع تامین پروتئین به شمار میآید را میتوان در خورشها و خوراکها به صورت کباب شده، پخته و یا تفت داده شده مصرف کرد.
از جمله انواع دیگر خورشهای مشابه میتوان به خورش کرفس با مرغ، خورش آلو اسفناج، خورش تره و خورش لوبیا سفید اشاره کرد.
مواد لازم
گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر رنده شده: ۲ حبه
پیاز:۱ عدد (ژولین شده)
آبغوره: ۲ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
در اولین بخش از آشپزی گوشت را به قطعات مربع و مناسب خرد کنید.
مرحله ۲
سپس لوبیا سبز را نیز شسته و آنها را خرد کنید.
مرحله ۳
پیازها را به صورت خلال شده خرد کرده و آنها را درتابهای از روغن روی شعله بگذارید و به خوبی تفت دهید تا تغییر رنگ پیدا کنند.
مرحله ۴
بعد از طلایی شدن پیازها، گوشت و لوبیا سبز را درون تابه ریخته و به همراه پیاز تفت دهید.
مرحله ۵
سیر و گوجه فرنگی را بسیار ریز کرده و به مواد اضافه کنید.
مرحله ۶
در آخر نیز رب گوجه را روی مواد ریخته و به طور کامل هم بزنید و تفت دهید تا مواد رب را به خود جذب کنند.
مرحله ۷
مواد را در قابلمهای مناسب ریخته و چند پیمانه آب نیز اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزند.
مرحله ۸
بعد از اینکه گوشت پخت ادویههای لازم و هر گیاه معطری که دوست دارید را به همراه آبغوره به مواد اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی به خورش بدهند.
مرحله ۹
بگذارید مجدد خورش ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بماند، سپس آن را سرو کرده و میل کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/